Treningsuka som gikk – uke 45 og to ting som gjør godt for gravidkroppen

Hei fintfolk, 

Som alltid vil jeg dele treningsuken min med dere, som jeg gjør hver lørdag – jeg er nå i uke 39 av graviditeten.

Den har vært fin, dog noe preget av at bekkenet blir stadig.. slækkere. Enkelte dager har jeg nok muligens pushet litt hardt på trening, noe som går utover meg selv i tiden etterpå – learning by doing. Nå er jeg jo så godt som i mål, så de siste dagene/ukene blir det lettere trening hva bekkenet angår. Ut med knebøy med stang, semitunge mark og liknende, inn med apparater, mer ellipse, mer overkroppstrening- og «pumping». For å droppe treninga, det har aldri vært mindre aktuelt – ikke fordi jeg føler jeg må, men fordi jeg i dette permisjonslivet seriøst hadde gått på veggen om jeg ikke hadde hatt mulighet til å ta meg ut på trening mer eller mindre daglig.

Utover trening som passer kroppen finner jeg stor glede i litt hjemmeyoga, for å ikke snakke om boblebad! 

Asså, bare det å være i vann er virkelig himmelsk. Følelsen av å være vektløs er priceless, og ikke minst å kjenne at man kan bevege seg rundt uten å ha vondt i bekken og omkringliggende lett – much appreciated.

Så blir nok en del bading frem mot gjennomføring, hehe.

Dagen i dag gikk med til å sove lenge (what else is new), trening, boblis og heng hos mamma og pappa, familiebesøk, og nå blogger jeg mens mannen mekker pizza og vi venter på at Skal Vi Danse skal poppe opp på skjermen. Fin lørdag, selv om både jeg og mannen er litt rastløse i både babyfoten og rockefoten, hehe. Håper du har det bra fine, her er treningsuka som gikk?

Åh, forresten – sjekk innom i morgen for ny vlogg❤️

Søndag

Team-WOD med mannen på CrossFit Fønix.

Buy inn 1500 m ro – bytte hver 250 m. Deretter..

10 RFT:

10 wallballs

10 kettlebellswing @20 kg.

10 thrusters @30 kg.

Buy out 1500 m ro – switch every 250 m.

 

Mandag

Strikt press med stang 8 reps x 4

Chins med beina på benk 10-12 reps x 4

FT 15-12-9-6-3 reps av..

Kalorier på romaskin

Kb-snatch @16 kg

Ring rows

Tirsdag

Hvert tredje min x 11, med en stang på @40 kg.

10 markløft

10 push jerk

10 frontbøy

 

Onsdag

4×4-intervall på ellipse, totalt 40 min.

 

Torsdag

Knebøy 12 reps x 4

Deretter følgende så fort som mulig..

25 push ups

25 ring rows

20 markløft @60 kg

20 push ups

20 ring rows

15 markløft

10 push ups

10 ring rows

10 markløft

 

Fredag

Hviledag.

 

Lørdag

Strake markløft 12 reps x 4

Statisk hockey til vegg 1 min x 4

Deretter følgende så fort som mulig..

400 m ro

40 air squat

30 kettlebellswing @16 kg

20 push ups på knær mellom skiver

10 ring rows

Jeg rundet av denne økten med litt styrke på overkropp, da det overnevnte tok kun, typ.. 6 minutter.

A1) Pull ups med beina på benk 30X2 maks reps x 3

A2) Statisk heng med pull up-grep (beina i bakken) 1 min x 3

B1) Sittende enarms skulderpress 10 reps x 3

B2) Fremoverlent sidehev 15 reps med 2 sek hold x 3

C1) Enarms roing 15 reps x 3

C2) Spiderwalk med miniband 8 reps x 3

Flere
Artikler