Superpris på boken min, Bli din egen PT!

Inneholder reklame for egen bok

Regner med de fleste av dere har fått med dere at jeg har skrevet en bok, som hvert øyeblikk fyller ett år – hurraa?

Jeg håper og tror at mange av dere allerede har skaffet dere boken, men hvis ikke, så har jeg en gladnyhet!

Jeg har fått lov av Egmont til å gi dere en særdeles god rabatt på boken, så der du tidligere måtte betale 349 kr, kan du nå bestille boken hjem for bare 189 kr! 

Jeg håper og tror jo ikke at det er prisen det står på når du skal gjøre noe bra for helsen din, men nå er det ihvertfall ingenting å utsette på det du eventuelt må ut med for å få med deg inspirasjon og motivasjon til din egen trening. Og hvis du er usikker på hva boken inneholder, la meg oppdatere deg..

  • Snaue 40 sider med mental trening, deriblant fem konkrete øvelser som hjelper deg til å sette din egen motivasjon- og treningsreise i system.
  • Snaue 150 sider med alt det jeg mener du trenger å vite om fysisk trening for å kunne bli mer selvstendig i din egen trening. Det er både teori (fagkunnskap) om trening, men også praksis, i form av treningsprogrammer.

  • I «teori-delen» får du blant annet lære noen gylne regler jeg mener bør gjelde for treningen din, du får hjelp til å finne ditt eget nivå innen trening, samt svar på en rekke spørsmål innen trening, da spesielt styrke; hvordan teste din egen styrke? Hvordan skal du tenke rundt sett og repetisjoner? Hvordan bør du varme opp? Hvor hardt bør du ta i? .. for å nevne noe?
  • Sist, men ikke minst får du en rekke treningsprogrammer, som bygger på et av bokas hovedmål; hjelpe deg til å Bli din egen PT, da ved å gi deg treningsmuligheter og programmer til hele året. Det er tre styrkeprogrammer som følger deg gjennom året, som du kan gjøre når som helst, men du får også egne økter tilpasset vinter, vår, sommer og høst.

Åh.. boka mi altså❤️ 

Så glad i denne blekka, både fordi det var en av mine store drømmer å skrive en bok, men også fordi jeg enda er like stolt over innholdet i den nå, som for et år siden. Jeg tror jo virkelig på din og min egen evne til å bli vår egen PT, og at vi kan ta kontroll over egen trening og mål, bare vi får de rette verktøyene til å gjøre nettopp det. Som f.eks denne boka?

Jeg har jo så smått begynt å tenke på veien tilbake etter å ha født, og skal da gå i gang med styrkeprogram 1 i boken, som bruker grunnleggende styrkeøvelser, man trener hele kroppen hver gang, men med litt lettere vekter og flere reps enn senere i boken. Jeg trente jo disse programmene mye før og underveis når jeg skrev boken, så ble litt ferdig på ett tidspunkt der, hehe. Men nå er jeg klar igjen?

Utetreningsprogrammene derimot, både uten utstyr, med strikk, vinterprogrammene osv, de har jeg brukt flittig, og er blant annet faste gjengangere når jeg reiser. Love them!

Så ja, there you have it, fyr løs om du har noen spørsmål?

Flere
Artikler