Yogamorgen, pusteplan og frokostinspo

Hehe. Når jeg tenker meg om er vel yogamorgen å ta litt hardt i, da jeg ikke gjennomførte den overnevnte «yogaøkten» før klokken 12 på formiddagen, etter å ha sovet til 11, etterfulgt av en nydelig frokost.

Frokosten ble ironisk nok ikke den jeg tipset om på Insta i dag, da det fristet med karbs, karbs og mere karbs. Så det ble havregryn med banan og et egg, toppet med cottage cheese og litt syltetøy. Jeg tilsatte også sukrin og proteinpulver for smak – så godt! Deretter ble det en pære og kaffe til dessert, samt siste rest av God Morgen Norge, SÅ testet jeg ut en yogasekvens for gravide som jeg fant på YouTube.

Du kan sjekke ut sekvensen jeg gjorde her, som var helt ålreit – terningkast 4.

Uansett digg å bevege litt på kroppen, før jeg satte meg med pc’en. Der kom jeg blant annet over denne videoen, som inspirerte meg til å lage en pusteplan til den o-store fødedagen. Om hvorvidt det er noe jeg kommer til å følge eller ei, det aner jeg ikke, men alt som bidrar til å føle meg forberedt tas imot med åpne armer. Og det er jo veldig logisk at man er mer tilstede og har mer kontroll gjennom en fysisk og psykisk prestasjon som jo en fødsel er, dersom man evner å ta kontroll over pusten sin.

Jeg er en nørd på sånne ting som dette her, I know, haha ?

Frokostinspoen jeg nevner i overskriften delte jeg på Insta i dag, og er vel ikke fremmed for noen av dere – tre egg og grønnsaker er fast inventar i hverdagen min, og et måltid jeg spiser opptil flere ganger i uken. Anbefales virkelig for deg som ønsker å ha et stødig grønnsaksinntak, vil spise næringsrikt, men samtidig ha ting til å gå litt kjapt og effektivt.

Som nevnt, sjekk ut oppskriften i dagens Instapost❤️

Nå skal jeg jobbe litt videre på pc´en her hjemme før mannen kommer hjem, og da skal vi på CrossFit sammen – dagens høydepunkt, hehe. På planen står blant annet tunge knebøy og abmat situps, noe som ikke er helt optimalt for denne høygravide skrotten, så jeg får finne på noe annet – flaks at det er et hav av andre muligheter.

God torsdag, fine du – snart er det hælja!?

Flere
Artikler