Det gjelder å nyte mens man kan

Dagen i dag startet med en gå- og løpetur i fantastisk landskap. Jeg befinner meg, som dere vet, på en miniferie med mamma og pappa, som en liten feiring (eller egentlig ganske stor) av bursdagen min som er i morgen. Stedet vi er på heter Mandelieu, og ligger en drøy 10 minutters kjøretur fra Cannes. Én av mange ting jeg har lært dette året er viktigheten av å ta seg tid til andre ting enn jobb og «fornuftige» ting, som nytelse, kvalitetstid, god mat, drikke, fritid, venner og.. ja – livet. Det føler jeg denne turen markerer, da jeg på samme tid for et år siden ville hatt meget høy terskel for å reise fra jobb og hjemme midt i «jobbsesongen».

Det hører med til historien at jeg har rigget om jobbsituasjonen min slik at jeg stort sett kan jobbe fra hvor som helst, når som helst. Mer om det i en senere blogginnlegg – nå er det solsenga som gjelder, før bursdagsmiddag og hygge i kveld.

Allerede i morgen flyr jeg hjem igjen, og på fredag morgen toger jeg opp mot Geilo. Der er jeg så heldig å få være med på RAW Trening sin jentetreningsweekend, der jeg skal holde både en treningsøkt og et foredrag. Jeg gleder meg stort til å jobbe med gjengen fra RAW, samt oppleve norsk og høstlig fjellheim på sitt beste.

Men hei, gjelder å nyte mens jeg kan! Fin onsdag til deg – hilsen meg ?☀️?

Flere
Artikler