To treningsøkter – styrketrening på senter og en CrossFit-økt med kun kroppsvekt

Ukas vlogg håper jeg de fleste av dere har fått med dere? Hvis ikke ligger den i bunnen av innlegget her. Tusen takk for all respons ihvertfall, det er virkelig superstas å lage vlogger når man får så mye engasjement rundt det. I ukas video lover jeg å dele treningsøktene i detalj her på bloggen, og i dag er dagen. Først ut er økten jeg hadde med jentene på ShapeUp Convention, og deretter får dere styrkeøkten jeg gjorde inne på hotellet dagen før Convention. Disse er supre å ha i verktøykassa dere, anbefaler absolutt å teste?

Aaller først litt tilbakeblikk på den fantastiske lørdagen vi hadde – savn allerede!

Og her kommer øktene.

WOD 1, to og to

På den første delen av økten gjorde vi en WOD der man jobbet to og to sammen. Jentene gjorde en øvelse i 45 sekunder, før vi brukte 15 sekunder på å hvile, samt bytte øvelse. Når vi var igjennom alle fire øvelsene tok vi en lengre pause, cirka 2 min, før vi gjorde det samme en gang til. Denne runden kan man gjerne kjøre flere ganger hvis man ønsker. Øvelsene var som følger..

  • 5 Mountain climbers med 1 pushup
  • Stående pallof press
  • Utfall bakover med 2 hoppende knebøy
  • Liggende ryggtrekk med 5 burpees

WOD 2

På den siste delen av timen jobben jentene på egenhånd, og de skulle gjøre så mange runder som mulig på 10 minutter av følgende øvelser..

  • 25 situps
  • 20 x-jumps
  • 10 burpees
  • 5 push ups

I tillegg til oppvarming og en kjapp nedkjøring tok økten eksagt 45 minutter, og jentene ble akkurat passe slitne. Tror søren meg jeg skal kjøre denne økten selv jeg, her nede i Frankrike.

FOR en koselig Instagram-post etter økten min, jeg ble så glad!

I ukas vlogg deler jeg også en styrketreningsøkt, som i detalj var som følger..

A1) Knebøy 8 reps x 4

A2) Pullups 5-8 reos x 4

B1) Ettbeins strake markløft 10-12 reps x 3

B2) Nedtrekk med bredt grep 10-12 reps x 3

B3) Renegade row med push up 6-8 reps x 3

Finisher 1

21 jumping jacks med knebøy

15 ab mat situps

9 goblet squat

Finisher 2

5 inch worm med push up

10 ground to overhead

… og dett var dett. En superøkt, om jeg får si det selv, og veldig fin å teste for de fleste nivåer. Og med det dere, så runder jeg av dagens #treningstirsdag. Her i Frankrike er været fint som bare det, så her gjelder det å nyte mens jeg kan. De av dere som følger meg på Snapchat og Instagram vet jo også at det er nettopp det jeg gjør, hehe.

Håper dere har en deilig, sprek tirsdag?

 

 

 

Flere
Artikler