Dette gjør det hakket enklere å finne fine kjoler til spesielle anledninger

Det var moro å dresse seg opp litt ekstra i helgen som gikk – jeg gjør det så sjeldent, men når jeg fikk høre om dette bryllupet tenkte jeg at jeg jo kunne dra på litt. 

Jeg fikk dette spørsmålet her om dagen..

.. og i etterkant er det flere som har spurt. Tenkte derfor jeg kunne fortelle dere hvor kjolene er fra, og hvordan dere selv kan låne akkurat de samme, eller andre, til spesielle anledninger.

Noen måneder før avreise stakk jeg nemlig innom Fjong, som ligger på Frogner i Oslo. De leier ut fine kjoler til ulike anledninger, noe som passer meg perfekt, både fordi jeg ikke er såå glad i å bruke masse tid på å shoppe, men også fordi dette er et hakket mer miljøvennlig alternativ enn å kjøpe noe nytt hver gang man skal noe spesielt.

Jeg stakk enkelt og greit innom en random dag og forklarte situasjon. Det var noe litt Pretty Woman over det hele, der jeg prøvde den ene staselige kjolen etter den andre, med gode råd fra den nydelige jenta som jobbet der. Bortsett fra at jeg ikke var en prostituert som hadde hooket med en rik mann da, hehe.

Jeg endte opp med å leie to kjoler og en veske, som jeg plukket opp samme dag jeg skulle reise. Det hele gikk smuud fra ende til annen, og jeg kan absolutt anbefale tjenesten ? Jeg betalte snaue 2000 kr for å ha to kjoler og en veske i én uke.

Vesken på bildet over her er min egen, og skoene lånte jeg av svigermor, som har et klesskap fullt av skatter.

Dette er ikke et sponset innlegg, og jeg betalte for å leie både kjoler og veske. Ville bare gi dere et godt tips dersom du trenger kjole til en spesiell anledning, uten at du må bruke masse penger på en kjole du kanskje aldri bruker igjen. Søk opp Fjong på Instagram, @fjong.co, eller besøk nettsiden her, så kan du bli enda bedre kjent med tjenesten ? Her er kjolene jeg lånte, og ved å trykke på bildet kommer dere direkte til den, hvis det er av interesse.

Jeg har akkurat kommet hjem fra min første styrkøkt på en stund, og saki, det var digg. Resten av dagen går med til å jobbe, jobbe, jobbe, samt pakke ut fra Italia – klassisk at de koffertene blir stående aaltfor lenge før jeg får gjort noe med de..

Ha en super onsdag?

 

Flere
Artikler