– Jeg trodde jeg skulle spy flere ganger

#reklame i samarbeid med Polar

Det begynner å bli noen uker siden ShapeUp Weekend på Geilo, men det er enda én ting jeg husker spesielt godt. Motbakkeløpet med Lars Mæland. Jeg vlogget jo litt om det, men utover det lagde jeg også en egen produksjon med Polar, der målet var å vise dere hvordan disse klokkene funker i praksis.

  • Trenger man pulsbelte rundt magen, eller holder det med håndleddsmåling?
  • Kan man måle puls rundt armen, og hvorfor skal man det isåfall?
  • Hvilke soner skal man ligge i når?
  • Hvor mye informasjon og verdi får du egentlig ut av en klokke?

I samarbeid med Polar får jeg også lov til å dele ut en Polar m430, samt et OH1 pulsbelte.

Dette er produktene som kommer frem i videoen, og som jeg sverger til hver eneste dag. Eller, pulsbeltet bruker jeg kun når jeg føler det trengs, men klokken, den er på hele tiden – føler meg naken uten, som jeg forsåvidt skriver om i dette innlegget, haha.

For å delta må du like pagen min på Facebook, som du finner her – det er nemlig der du finner «konkurransevideoen». I tillegg må du kommentere under med hvorfor du trenger en (ny?) pulsklokke, så trekker jeg en vinner fredag om én uke.

Lyyykke til!

Og hvis du vil teste motbakkeintervallene vi kjørte, så ser du mer om de i vloggen under. Det var nesten umulig å ikke ha makspuls omtreeent hele veien følte jeg, men det ble jo bedre når vi fikk litt lengre pauser. Jeg opplevde at det var ganske mye mer givende å jobbe med og etter pulsen på en økt som dette, spesielt pga. tilbakemeldingene man får i appen i etterkant. Det ser du jo mer om i videoen over, men ja – I like it. Fyr løs som du har noen spørsmål, og husk å bli med i konkurransen – kanskje vi blir Polar-kompiser før du veit ordet av det!

I skrivende stund sitter jeg på toget, etter å ha vært i Oslo for å spille inn Treningspodden. Vi kjører sommerepisoder hele juli, der vi svarer på ulike lytterspørsmål fra dere. Jeg tror jammen meg det funket som bare det – I like. Nå skal jeg være med mannen på trening og gi han treningsprogram for de kommende ukene – på tide å få krykkulf på beina igjen.

Ha en super torsdag! Stor klem til deg?

Flere
Artikler