Dette gjør det lett (!) å trene Tabata-intervaller og sirkeltrening

Høyintensiv sirkeltrening er et kjent fenomen for de fleste av oss.

Når det er sagt er det ofte er lettere å si og snakke om enn å faktisk gjennomføre det, spesielt om man ikke er med på en organisert gruppetrening. Vel, Tabata-morsomme greier som dette gjør det lett å komme seg på trening.

Hei til dagens #treningstirsdag!

ele ossrespo

Forrige uke var jeg nemlig nok en gang på besøk hos Technogym, der jeg for noen uker siden falt pladask for Skillmill´en de har der. Den forelskelsen, og det nåværende elsk, hat-forholdet, kan dere lese mer om her – i dag fikk jeg nemlig brynet meg på noe ganske annet. Det vil si, ikke noe heelt annet, men treningsøkten var hakket mer omfattende enn første gangen jeg var innom. Jeg trodde jeg bare skulle løpe noen intervaller på Skillmill´en, men ble overrasket av et realt treningsrigg. I like!

Det var gjort klart til åtte stasjoner, som var følgende… 

  • Halve burpee box jumps
  • Burpees
  • Butterfly situps
  • Skillmill-spurt
  • Pushups
  • Sykkelspurt
  • Kettlebellswings
  • Knebøy med press

eii savegymgutt

Over her har du ei litta videosnutt av oss i aksjon… sangen vi bruker her finnes på Spotify, og heter enkelt og greit Tabata WOD. 

Det geniale her er jo den fiks, ferdige musikken som spiller i bakgrunnen. Helt uten noe annet mikkmakkeri enn å pushe play på YouTube eller Spotify (og sikker alle andre mulige musikktjenester også) kan du kjøre en fullgod treningsøkt med akkurat de øvelsene du ønsker. Jeg har gjort denne type sirkel med andre øvelser tidligere, f.eks bare beinøvelser, kun fokus på kjernetrening, kroppsvekt, på tredemølla, you name it. Det geniale er at man kan skru av hjernen og bare… gjøre. Og det liker jeg!

Og du.. om du ikke ble supermotivert av vår treningsfilm, så sjekk ut denne. Må bare kvitte meg med litt klær og pæcke på cirka 20 kilo med muskelmasse, så skal jeg spille inn en liknende film. Lover!

SÅ, det var dagens supertips – må prøves! Kjør økta jeg beskriver over her, eller plukk ut dine egne øvelser og sett de sammen til en morsom greie. Whatever it takes for at du kommer deg på trening, hehe. Dagen i dag startet på besøk hos Kari Traa med fineste Silje fra Treningspodden. Hvorfor får dere vite om ikke lenge, og milde måne, som jeg gleder meg til den bobla er sprukktet.

skjermbilde-2016-10-25-kl-10-56-22

Blir så bra! Nå venter noen timer på kontoret, før jeg har ambisjoner om å svette litt. I ettermiddag venter timer på RAW, før mannen plukker meg opp på Lysaker i åttedraget. En innholdsrik, lang, men super, dag.

Skal du noe spennende i dag? Uansett hva, nyt dagen, og takk for at du sjekket ut dagens #treningstirsdag – stikk og tren om du har lyst!

Flere
Artikler