Gleden over å gjøre ting man kvier seg for

.. det har jeg nemlig gjort x 2 i dag. Eller, småkvier seg for da.

Dette er nemlig litt sånn småtteri-greier, men nettopp derfor tror jeg mange av dere kan kjenne dere igjen i det. Det første var å starte dagen med sprint på Marienlyst Stadion her i Drammen, sammen med Helle, som blant annet jobber i Abilica og er hylsprek. Å løpe sprint i utgangspunktet er noe jeg kvier meg litt for, da jeg ikke er noe olja lyn akkurat, og det å skulle gjøre det sammen med noen gjør at jeg kvier meg ytterligere (spesielt når jeg fant ut at hun er tidligere friidrettsutøver – heeh?).

Samtidig vet jeg at nettopp disse tingene er grunn nok til at jeg burde gjøre det. Jeg ønsker jo å bli bedre og raskere, og for å få til det må jeg løpe sprint, gjerne sammen med noen, for å skape høyt nok tempo i beina. Så, det at jeg gjennomførte, at det var en superpositiv opplevelse, og at jeg til og med har lyst til å gjøre det igjen, det gav meg hverdagsglede i dag?

Videre er jeg superfornøyd med å ha gjennomført en fotoshoot som har hengt litt over meg den siste tiden, både fordi det er litt «out of my comfortzone», men også fordi jeg gjerne ønsker at det skal bli bra.. nå er den overstått og jeg har en god følelse – og det i seg selv er en sabla god følelse, hehe.

Usikker på akkurat hvor jeg vil med dette innlegget – kanskje å minne deg på at å gjøre de tingene du kvier deg for gjerne gir langt mer glede enn følelsen du får av å droppe eller utsette noe. For litt siden hørte jeg på en podcast der en dame gav et råd om å tenke mer sånn.. «gjør det NÅ». Med alt liksom – hvorfor utsette noe til i morgen, som du kan gjøre nå? Slik har jeg begynt å prøve å tenke. Jeg venter ikke med å rydde kjøkkenet, jeg venter ikke med å re opp senga, jeg tar med meg den kaffekoppen fra badet opp hvis jeg skal opp, og jeg svarer på de mailene som svares kan (med mindre de ikke kan svares på med en gang da?).

Vel, nesten alltid ihvertfall. Det er en treningssak, som alt annet, hehe.

Men de gangene jeg får det til blir jeg sabla fornøyd – som i dag? Håper dette kan inspirere deg til å gjøre det samme, og være flink til å gi deg selv en klapp på skulderen i samme slengen – det fortjener du? Nå har jeg kommet hjem fra shooten, og fortært en nydelig kyllingsalat, som skal følges opp med kesam og bær. Netflix´en ruller min nyeste hang up, The Crown (litt nørd, men den tilfredsstiller 80-åringen inni meg), og livet er deilig.

Hverdagsluksus.

God tirsdag – vi blogges i morgen❤

 

Flere
Artikler