VLOGG #34: Hjemmetrening, cellulitter og måling av blodtrykk

Ukas vlogg inneholder reklame ism. Braun og produktet ActivScan™ 9 

Hei, fine folk. Beklager at vloggen kom en dag forsinket, men det var rett og slett ikke tid og ork i går til å lage den ferdig.

Det skjønner du kanskje etter å ha sett dagens Instastory, der jeg ranter i vei om mageproblemene mine. Haha, mer om det i morgen – nå popper jeg bare innom for å si ifra om at ukas vlogg er laaaiv, og jeg håper selvfølgelig dere vil sjekke den ut?

Jeg kårer blant annet vinneren av ferietreningsstrikken i forrige vlogg, og tar dere med på to ulike hjemmetreningsøkter jeg har gjort denne uken; gå- og løpetur + kjerneøvelser, samt en utstyrsfri styrkeøkt på hytta i helgen.

Smart å ha med i verktøykassa!

Gi gjerne videoen en tommel opp på YouTube, det betyr så mye, og trykk abonner om du ikke allerede har gjort det. Som jeg sier i vloggen tar jeg meg nå en liten pause fra vloggingsen, men egentlig mest fra mine egne forventninger om at jeg skal levere hver søndag. Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å ha lyst til å lage litt video i løpet av sommeren, bare ikke liike ofte som ellers i året – derfor er det smart å abonnere, så får du beskjed når jeg poster noe?

Håper du har en nydelig mandag!

For min del går den med til jobbing fra morgen til kveld – jeg har en haug av ting å gjøre før jeg kan begynne på bokskrivingen, men så er det jo bokskriving jeg egentlig skal gjøre – oh, the struggle – noen dager får jeg panikk av å tenke på at jeg skal skrive en forbanna bok, mens andre dager er jeg sånn.. «no stress, jeg har den jo i hodet». Og det føler jeg virkelig at jeg har, men vil nødig gå i fella med å ta for lett på ting.

Nei, må serr komme i gang – god mandag?

Flere
Artikler