Dette gleder jeg meg til på årets NIH Fitness Convention

Den kommende helgen har jeg gledet meg lenge til, og nå er den rett rundt hjørnet. Maren Erdvik (vet ikke om jeg trenger for dere at hun blogger, men just in case, sjekk den ut HER) kommer på besøk, og NIH Fitness Convention står for tur. Jeg blir glad av å tenke på alle de flotte menneskene jeg skal få klemme på, samt alle de flotte treningsøyeblikkene jeg skal få.

Hurra! 

pw psswp yes

Jeg og Maren har gjort så mye gøy sammen, blant annet på ShapeUp Bootcamp i Portugal, hvor disse bildene er knipset. Gleder meg til nye eventyr i helgen!

1176026-8-1413708155727

Dette er også ganske funny, knipset fra da vi var på fotoshoot til Lasse Tuftes første bok. Good times!

I Facebook-chatten min spurte akkurat Maren hva hun skulle pakke for helgen. Vel, svaret er enkelt. Treningstøy, treningstøy, treningstøy. Samt det mest optimale kosetøyet du har – kun det beste er godt nok! Det er nemlig kun det som står på agendaen denne helgen – trening og avslapning, om hverandre. På lørdag sparkes årets NIH Fitness Convention i gang, og både kropp og hode er klinkende klar for en helg fylt med hyggeheng med fine folk, latter, glede, svette og sang. Okei, ikke så mye sang da, men tro du meg.. når en gjeng treningsgærninger samles på ett sted blir det liv og røre.

Nettopp derfor gleder jeg meg så innmari!

Jeg har ikke sett Maren på altfor lenge, og nå skal vi endelig få en helg, fullstappet med både hverandre og det vi elsker mest av alt (etter yoghurtnøtter) – treningsglede!

Lørdagen min ser slik ut…

skjermbilde-2016-10-13-kl-15-58-00

… der jeg spesielt gleder meg til foredraget om spiseforstyrrelser på begynnelsen av dagen (fordi det er utrolig interessant problematikk som jeg vet denne dama har mer enn god greie på), foredraget om kommunikasjonsferdigheter (fordi det er noe jeg bruker hver dag, spesielt i jobben min som mental og fysisk trener), samt de to siste treningsøktene. «Unleash the athlete inside you» er i regi av Technogym, som jeg var på besøk hos på tirsdag. Økta består av Skillmill-intervaller, samt en flust med andre øvelser, som gjør at resultatet blir en svettefest uten like. I like! Tipper vi kommer til å være ganske så kjørt på den påfølgende partnertreningen, men fordi den er i regi av godguttene på RAW Trening, Rune og Chris, så tipper jeg det kommer til å gå som en lek!

På søndag…

skjermbilde-2016-10-13-kl-15-58-09

… gleder jeg meg stort til mindfulness-foredraget, fordi dette er noe jeg har snust litt på en god stund. Interessant å lære mer! Min gode venn og bloggkollega Vilde Berntsen holder timen «Flying High», som jeg egentlig meldte meg på uten å vite hva jeg går til. Jeg vet bare at Vilde er en helt rå instruktør, og når instruktøren er rå, da er som regel timen det også. Å høre mer om andres perspektiver på hvordan man kan bruke stress til sin fordel er alltid interessant, og den derre´ RAW mini-band-treningen vet jeg også at kommer til å bli ganske så interessant. Hello, rumpepump, det kan jeg si allerede nå.

Så ja, det er litt av en helg vi har i vente! Maren kommer allerede i morgen, da vi har et særdeles spennende møte midt på dagen. Deretter blir det kanskje litt bøy og tøy og andre morsomheter, før vi blir liggende til lading på sofaen hele fredagskvelden.

… for på lørdag smeller det! Noen av dere som skal dit? 

Flere
Artikler