Når det eneste riktige er å droppe økta

… og jeg viser til dagen i dag, hehe. Jeg og Maren vurderte opp, ned og i mente om vi skulle stikke på trening eller ei, men endte opp på et nei. Jeg er (akkurat passe) støl etter gårsdagens styrkeøkt, og kjente at det var helt riktig å ta en hviledag og heller lade opp til helgens Convention. I tillegg startet dagen på en  noe turbulent måte, som ja.. gjorde at det rett og slett kjentes veldig riktig ut å ta fri fra alt som innebar frivillige påkjenninger, hehe.

vanligkl

Så forresten Kongens Nei på kino i går, i anledning pappas bursdag – herre jemini, den var fin?!

Maren bor hos meg i helgen – superkoselig!

Hun ankom i formiddag, og vi dro direkte på et meget spennende møte. Noen få detaljer gjenstår, før vi kan hyle ut om det til alle som vil høre. Kan ihvertfall si at det innebærer dere lesere, og vi gleder oss til å endelig dra i gang noe sammen, som også involverer alle dere fine jentene som sjekker ut bloggene våre. Hver gang jeg møter noen av leserene mine føler jeg typ.. dere er venninnene mine. Derfor er det også på tide at vi gjør mer moro. Sammen. Det gledes! Etter møtet dro vi på pressemøte hos Haglöfs her i Oslo – elsker det merket, og elsker at diverse merkevarer egger opp til vinter for tiden – gleder meg stort!

ok picmonkey-collage

Etter det vet jeg egentlig ikke helt hvor dagen ble av.. vi satte oss på Lett for å jobbe, og der ble vi sittende med hver vår Mac i noen timer. Deretter dro vi innom Sport 1 Storgata for å hente startnummer til Rosa Sløyfe-løpet, samt prøve x antall treningstightser, før vi karret oss hjem til leiligheten. I skrivende stund har vi fortært en over gjennomsnittet god tacomiddag, og Maren har akkurat laget et svææært fruktfat – ELSK!

Som dere vet er det NIH Fitness Convention denne helgen, og jeg håper at så mange som mulig vil bli med på moroa. Om du er keen på mye detaljer og in the moment-snaps er det lurt å følge med på Snapchat´en Piapiapiapia. Her på bloggen blir det deilige sportybilder og oppsummeringer, og Instagram blir preget av stemningsbilder og moro.

  • Sjekk ut programmet vårt HER.

Det gledes!

Flere
Artikler