Løsningen på spiseforstyrrelser, kroppspress og mote-dietter?

… føler jeg nesten jeg har fått i dag. Okei, ikke helt da, men alle tre er temaer vi har gått i dybden på under dagens NIH Fitness Convention. Pluss så mye, mye mer! Jeg er utrolig glad jeg valgte de foredragene jeg hadde valgt, og nå nyter jeg følelsen av å ha fått innspill fra noen av Norges beste fagfolk innen nettopp disse temaene. For en luksus? Og for en luksus det blir å skrive mer om det vi har lært i dag – det gledes.

Både jeg og Maren har snappet som gale i dag – det er jo så mye moro som skjer! Da blir man ekstra gira på å dele det med alle de som ikke får vært med på moroa. Tydelig at dere liker det også, for det renner inn med god respons. Kult!

Jeg var, som dere vet fra dette innlegget, på disse tingene i dag.

skjermbilde-2016-10-13-kl-15-58-00

Foredraget om spiseforstyrrelser var helt supert, og ganske «eyeopening» mtp. hvor mye trenings- og kostveiledning kan ha å si på veien mot å hjelpe individer med spiseforstyrrelser til en bedre tilstand. Intervalløkten utgikk dessverre for vår del, rett og slett fordi vi.. somla rundt? Huff. Da vi først kom oss ut var løpegruppa løpt avgårde, og vi bare.. oh well, haha. Vi er begge litt ruskete i formen også, så det var digg å spare kruttet til Technogym-timen klokken 15.30.

Foredraget om kroppspress var også interessant, og jeg lover deg.. tidvis satt jeg der og lurte på om hun dama hadde vært inne i hodet mitt og hentet ut det hun sa. Det er jo på ingen måte faktum, snarere tvert imot, men det var uansett ganske kult, og motiverende, å se at mine mål som profil.. tja, sammenfaller, med det man ser kan være smart i «kampen» mot kroppspress. Den visa der må jeg spare til et eget innlegg, men det var ihvertfall utrolig moro og motiverende å få konkret kunnskap og innspill, med hold i forskning, på dette med opplevd kroppsbilde- og press blant Norges befolkning. Og ikke minst, hva vi alle kan gjøre for å holde topplokket vårt på rett kurs.

jorgi tines rraw kroppsbilde menta skill

Vi rundet av dagen med Technogym sin time, «Unleash the athlete inside you», og ja.. det var akkurat så tungt som jeg trodde, haha. Jeg testet jo denne mølla på tirsdag, og mens jeg og Bastian trente drev de og preppet til dagens gjennomføring. Derfor var jeg noenlunde forberedt når jeg sto klar til dyst klokken 15.30, hehe. Timen var helt konge, og selv om dagsformen ikke var heelt på topp fikk jeg meg en sabla god økt.

Noe av det hyggeligste med denne helgen er jo alle de fine, herlige, fantastiske menneskene man møter. Seriøs networking for oss i svett, bøy og tøy-bransjen, og det er stor stas når vi alle drar på oss våre fineste treningstightser og byr opp til dans. Maren var superblogger som vanlig, knipset så fine bilder, og disse fikk jeg låne fra hennes blogg.

14689720_10154115083423510_919495055_o 14632597_10154115077363510_1652176577_o 14677850_10154115076643510_709000868_o

Takk jenta – jeg er fortsatt i læring, og da er det jammen meg godt å ha en superrutinert variant man kan dilte etter. 

  • Sjekk ut Marens innlegg om dagen i dag HER.

Ikke minst er det hyggelig å ha denne varianten boende hos meg! Vi har akkurat fortært en herlig tacomiddag (ja, vi har spist taco både i dag og i går, haha), og nå skal vi blogge ferdig og jobbe videre med prosjektet jeg luftet så vidt med dere i går. Verdens beste lørdagskveld, med andre ord.

Håper dere har det strålende, og fyller denne lørdagskvelden med noe som gjør dere skikkelig, skikkelig glad. Takk for at du sjekket innom – vi blogges i morgen a´du!

 

 

Flere
Artikler