Høstkos med Helly Hansen og intensiv crossfitøkt

Frokosten var et event i regi av Helly Hansen

I går startet jeg dagen i Helly Hansen sin «flagship-store» i Karl Johan her i Oslo. De hadde virkelig stelt i stand, med langbord, lys, dekket bord, tomatsuppe (…) og fine gjester. Superhyggelig! Det er gøy når merkevarer inviterer på denne måten, da man blir litt bedre kjent med menneskene og produktene deres. I tillegg møter man alltid fine fjes som man ikke ser så altfor ofte – da er vi heldige som kan treffes på denne måten – at det attpåtil er en del av jobben til de fleste av oss, det er ekstra kult!

gjeng w tomat ow oss iur

Friluftsdronning Elisa Røtterud snakket om sine naturopplevelser de siste årene (jikes), og lærte oss opp i viktigheten av godt utstyr når man er fjols til fjells. Lag på lag dere, that´s the way to go. Og burde man ha skikkelige briller, som beskyttelse mot lyset, samt fargerike klær som sørger for at man er synlig i fjellet. Check, check, check 🙂

I dag fikk jeg blant annet være med på en superartig crossfitøkt med RAW-gjengen, i regi av en av trenerene her, Elisabeth. Hver onsdag har alle som jobber her en fellesøkt, men det er så sjeldent jeg får den med meg pga. andre greier som kolliderer – derfor var det ekstra kult å få det til i dag, spesielt når det var crossfit som sto på agendaen. Denne økta gjorde meg riimelig god og sliten, og jeg tipper den kan gjøre det samme for deg også. Verdt å prøve 😀 Hoveddelen gikk som følger….

okto

Altså hadde vi tre minutter på å gjennomføre 15 box jumps, 15 ground to overhead med vektskive (google it) og cirka 20 meter farmers walk med valgfrie vekter. Deretter gjorde vi burpees til de tre minuttene var over, da fikk vi ett minutts pause. Dette gjentok vi 5 ganger. Jeez!

Vi avsluttet økta med en saftig finisher, der vi jobbet sammen to og to. Den ene holdt en vektstang over hodet, mens den andre gjennomførte 150 hopp med hoppetau. Dette gjentok vi til vi hadde oppnådd 900 hopp totalt – dobbeltjeez! Takk for en nydelig økt Elisabeth, seigt når det sto på, men superdigg etterpå. Love it! Nå må jeg løpe, da jeg er så heldig å ha kunder i mental trening hvert øyeblikk – glede!

Ha en nydelig dag videre gjengen!

 

Flere
Artikler