Godt med alt som er gjort!

Det er godt med alt som er gjort..

… er ett av mine «mammamottoer» (nytt uttrykk jeg har funnet på i forbindelse med boken min, hehe) da jeg tidlig tok meg selv i å bli litt apatisk og avventende når jeg gikk og surret hjemme i mitt eget + mini sitt selskap. Det, i kombinasjon med å måtte være effektiv og kaste meg rundt når jeg har muligheten (les, baby sover, mannen har han, etc.), gjorde at jeg tidlig skjønte at jeg måtte ha en innstilling om å gripe alle muligheter til å få noe gjort, og som overskriften tilsier – det er så godt med alt som er gjort!

Nå som mange av oss kjenner på en litt mer stillestående og selvstendig hverdag med mer tid tenker jeg noen av dere kanskje vil la dere inspirere av dette mottoet – det er ganske virkningsfullt ser du, når du sitter der og tenker skal, skal ikke trene, ta ut av oppvaskmaskinen, ta med deg skittentøyet til trommelen, re opp senga, gjøre tøyeøvelser mens du ser på TV, ta den jobbtelefonen.. dere kjenner følelsen – man har to valg; å gjøre det, eller å ikke gjøre det. Følelsen av å gå for sistnevnte er så god! Og det sier seg kanskje selv, men sier det fordet om; man får så mye mer gjort ?? 

Så det får bli dagens tips, å bruke denne setningen for alt den er verdt i denne rare hverdagen vi har for tiden; det er godt med alt som er gjort! Du får unnagjort langt flere ting og gjøremål, noe som gir deg en god følelse. Og gode følelser, det er fint å ha med seg i disse dager? 

God fredag, gjengen. Jeg er tidenes trøttstrømpe i dag, så planen er å sende mann og baby på trilletur og få meg litt etterlengtet søvn. I kveld blir det pizza og TV – god helg ❤️

Flere
Artikler