Koronaliving

Heisann hoppsann fra redet! Som nevnt før levde jeg jo litt karantenelivet før alt dette startet, permisjonen er jo en spesiell tid, men merker nå allikevel at ting er annerledes.. vi er jo ikke i karantene, men man setter seg selv automatisk i det typ – vi ønsker ihvertfall å bidra så mye som mulig til at dette forsvinner asap, og det minste vi kan gjøre er å holde oss for oss selv? Jeg prøver å få skrevet litt bok, men det er vanskelig med babyen altså.. mannen har perm i april, DA! Hehe. Er godt i gang, da – men skal jo i mål?

Dagen i dag startet som alltid med kaffe, havregrøt og #babylife, før jeg gjorde ferdig gårsdagens styrkeøkt. Så vi etterhvert kom oss ut på tur i sola?

Når vi kom hjem var jeg så skrubbsulten atte hjælp, så det fikk bli brokkoli- og ertemos med fiskekake. Ble ikke i nærheten av mett, så rundet av med gulrot, brødskiver med banan og cottage cheese. Nydelig! Dere må virkelig teste Linda Stuhaug sitt proteinbrød med chiafrø – så enkelt, så godt!

Begynte å bli tomt for brød, sø slang sammen et nytt et etter lunsjen – så enkelt altså!
Verdens beste baby❤️

Nå ammer jeg, ser på padden og slapper av. Prøver å se litt mindre på nyheter og nyhetssider, kjenner jeg blir litt i overkant tankefull av det.. håper så inderlig at dette går over innen rimelig tid, og at vi snart ser resultatet av tiltakene som gjøres. Ikke for min og vår del, vi klarer oss fin, men ja.. så mange andre ❤️

Nå skal jeg amme litt til, og muligens ta en treningsøkt i kveld. Så blir det middag og kos til kvelds, som alltid om dagen.. blir ikke noe mindre takknemlig av disse unntakstilstandene, det er sikkert ?

Stor klem ?

Flere
Artikler