Halleluja, hurra og endelig – bloggen min har fått bloggfeed!

Haha, dette innlegget er muligens for de noe spesielt interesserte av oss, but I don`t care. For for de av oss som bryr seg (for eksempel meg selv, min trofaste bloggelsende venninne Annette og min kollega Maarud) så er dette et stort steg i riktig retning for både piaseeberg.no og resten av playbloggerne.

Vi har nemlig, endelig, fått på plass… *trommevirvel*… Bloggfeed!

image51B

Vanskelig å vise på bilde hva jeg snakker om, men de som kan sin blogglesing vet hva jeg snakker om. 

Dette er funksjonen som gjør at alle innleggene her på bloggen kommer etter hverandre når du scroller deg nedover, fremfor bare overskriften og deler av innlegget, slik det var tidligere. Ikke et vondt ord å si om måten det var på før altså, men for min del er det så innbarka i blogghjertet at jeg skal kunne scrolle meg meningsløst opp og ned, uten å måtte ta stilling til å måtte klikke meg frem og tilbake, opp og ned, for å komme meg inn på et innlegg.

Enig? 

Veldig åpen for innspill her altså, det er noen varianter her på kontoret som er uenig med meg. Hvorpå jeg har argumentert med, typ.. «halloo, jeg har lest blogger dritlenge, og typ, alle  de blogglesende venninnene mine er enig med meg i at dette er den beste måten å lese på»..

Satt på spissen, hehe. 

image47B

Men er dere ikke enig? Eller er jeg helt på bærtur? Setter stor pris på innspill fra dere på dette, så jeg kan styrke argumentene mine ytterligere ovenfor gjengen her, haha.

Aah, the blogging life. 

I tillegg har jeg fått opp Facebook-siden min på høyre side på hovedsiden min. Facebook-siden min bruker jeg jo faktisk ganske hyppig, og publiserer saker og ting der flere ganger om dagen. Ikke bare mine egne innlegg, men også andre lenker, meninger, artikler og forskning jeg tror vi alle kan dra nytte av. Scroll deg nedover på siden min inne på Facebook, så ser du.

image46B

Sjekk ut siden min på fjesboka om du ikke allerede har gjort det. 

Trykk gjerne «like» også. Ikke bare fordi jeg får en egotripp hver gang jeg får en ny like (høhø), meeen også fordi det gjør det lettere for deg å holde deg oppdatert på ting og ting jeg publiserer som er av interesse for deg. Facebook-feeden vår er jo vår egen, personlige nyhetsfeed blitt, og for min egen del er jeg ihvertfall opptatt av at den fylles med ting jeg liker. Også klikker jeg på det jeg har lyst til da, et blogginnlegg her og en artikkel der. Så om du vil sikre deg litt kunnskap og treningsglede fra meg i newsfeeden din hver dag er altså dette en ypperlig måte å gjøre det på.

Trykk liker om du liker 🙂

image

Da er det over og ut. I dag venter noen hyggelige møter, en gjeng kaffekopper og en Pilates-time i firedraget, før jeg skal ha timer på Studio Jobbsprek fra 18 til 20. Finfin, fullbooket dag.

Ha en herlig torsdag alle sammen, og husk å legge igjen din mening om bloggfeed-kampen.

Flere
Artikler