Hei bloggen!

… Og god søndagskveld! Nå sitter jeg hjemme i barndomshjemmet, blid og fornøyd etter årets første grillings. Gurimalla, så digg det var! Jeg fikk faktisk inspirasjon fra pappa til ukas #matmandag, som noen av dere kanskje fikk med dere på snap? 😉 I morgen venter ihvertfall sunn og digg, digg, digg matinspo her på bloggen. Og idiotenkelt, som alltid, hehe.

Dagen i dag har vært en særdeles rolig søndag, med familietid og en laang tur i skogen med verdens beste hund.

image

image

image

 

Kunne så ønske jeg hadde dette lille sjarmtrollet boende hos meg i Oslo. Enn så lenge får jeg nøye meg med hyggelig gjensyn og laange, digge turer i skogen når vi sees her hjemme 🙂 Perfekt på restitusjonssøndager!

Nå skal jeg jobbe litt og forberede meg på dagene som kommer, før jeg skal ringe inn den nye uka med film, iskake og beina høyt. Jeg har forresten skrevet en kommentar på shapeup.no, som dere kan lese her.  Hele uka har ulike treningsprofiler delt sitt syn på hva helårskroppen er for de på @shapeupnorge på Instagram, og nå er det på tide å runde av uka. Helårskroppen har jeg jo uttalt, skrevet og snakket litt om før litt om før, men en god sak kan aldri nevnes for ofte! 😉

image

Uansett hvor selvsikre, avslappa, kule og chille vi er – den utseendefokuserte tankegangen popper opp i hodet vårt som grillmat på en varm sommerdag så fort vi kjenner prøveromslyset på kroppen.

Digg.

I et nanosekund kjenner vi den (d)årlige «vurderingsevnen» slå til. «Sommerkroppen 2015» skriker mot oss i form av melkehvit hud og uheldig lys. Selv observerer jeg hvordan lyset fra lampa i høyre hjørne lett reflekteres i stubbene på de ubarberte leggene mine.

image

Jeg innbiller meg at størrelse 38 i underdel ikke kjennes så løst og ledig som i fjor. I tillegg begynner jeg å lure på hvor sixpacken min egentlig bor. Og hvor sakte den rumpa egentlig gror…

Det er da jeg minner meg selv på at «hallo! Om hvorvidt dette prøverommet kjennes greit ut eller ei, det bestemmer kun jeg!» For helårskroppen er nyansert, sunn og kul!

Skal jeg stå her og tenke negativt om bikini og kropp, når den er et resultat av alle de sunne tingene som gjør at jeg føler meg helt på topp?

Les kommentaren i sin helhet her. 

Ble litt hummer og kanari-innlegg det her, men har jo sin sjarm det også 😉 I morgen skal jeg starte dagen på Barrys Bootcamp sammen med Maren, etterfulgt av en bedre frokost og småsnakk om stort og smått. Mye moro som skjer om dagen, så jeg gleder meg til noen timer med apekatten fra Kristiansand. I tillegg står fotoshoot og pressevisning på agendaen, så jeg har en følelse av at snappen blir hyppig brukt. Jeg går live i 08-draget, til info 😉

Ha en herlig søndag <3

 

Flere
Artikler