Hei (sommer)bloggen!

Phu, bare jeg som kjenner på sommermodusen eller?

Bilde fra en tidligere ferie, men det er såpass gladkristen jeg følte meg når jeg satte meg i feriebilen i går. Like klein som skriften på toppen min!
Bilde fra en tidligere ferie, men det er såpass gladkristen jeg følte meg når jeg satte meg i feriebilen i går. Like klein som skriften på toppen min!

I går avspaserte jeg fra jobben og satte snuta mot sørlandet og hyttetur med en fin gjeng. Det var digg, men samtidig.. neesten litt trist å reise fra kontoret i disse dager. Jeg er nemlig vikar for redaksjonssjefen, og det er så gøy, gøy, gøy! Så, digg med helg, men digg med mandag også 🙂

Siden sist har jeg testet rulleski, og så cirka så kul ut…

image

Noen av dere som har testet det før?

Skal ærlig innrømme at jeg var småstressa i forkant. Rulle avgårde på to ski, uten bremser, på asfalt, er liksom ikke det som umiddelbart slår meg som supermoro. MEN, det gikk overraskende greit, og det var superdigg. Så superdigg at jeg dro rett hjem og klikket meg inn på finn.no.

image

Hehe, får se hvordan det går med shoppingen, men jeg har ihvertfall lyst til å prøve det igjen. Da kan jeg også lage et hakket mer omfattende blogginnlegg, nå som jeg vet at jeg ikke er totalt takras på tur (det hadde jo egentlig blitt et enda morsommere blogginnlegg, når jeg tenker meg om).

Nå har vi akkurat spist frokost…

image

… og det er tid for å legge kroppen i vater. Tilbake i vater, hehe. Jeg hadde en såpass fin treningsuke at denne helgen blir det avslapning med stor A! Forresten, er det bare meg som kjenner en slags.. sommermodus? #matmandag og #treningstirsdag holder koken hele sommeren igjennom, men jeg kan jo kalle en spade for en spade og innrømme at aktiviteten her vil være noe labrere enn vanlig ut juli. Jeg syns ikke vi skal sitte foran dataskjermene våres i disse sommerdager uansett 🙂

Men kanskje det er noen spesielle tips og triks dere har lyst til å lese om?

Ha en herlig lørdag, uansett hva dere tar dere til <3

Flere
Artikler