Helgekos, familietrim og sosiale medier etter fødsel

God mandag, babes!

Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Uten tvil preget av noe spenning, i og med at jeg hadde termin på fredag, but still no signs på at fødsel nærmer seg, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet tror jeg.

I helgen har jeg ruslet rundt i så behagelige klær som mulig, og vært på barselbesøk hos bestevenninnen min som akkurat har fått barn – jeg og mannen tok med supergode og næringsrike salater fra LETT i Oslo, og altså – nam, nam, nam. Utover det har vi trent, fått tilsendt et babyoutfit som mannen hadde bestilt på nett (Batman ftw, haha), og i går, etter trening, tok jeg verdens lengste boblebad. Mamma og pappa har et utendørs boblebad hos seg, og altså, det må være noe av det diggeste jeg gjør som gravid, å flyte vektløst rundt der mens jeg fikk med meg ukas faste podcaster – Sølve og Lorentzen og Harm og Hegseth.

Nydelig! 

I natt sov jeg særdeles dårlig, tankekværna ruller, men til gjengjeld lå jeg i sengen til 10.30-ish, og fikk med noen verdifulle timer på slutten der. Deretter mekket jeg havregrøt, så på God Morgen Norge, før jeg joinet pappa på litt gym i kjelleren her. Jeg har ingen treningsøkt planlagt i dag, men det var deilig å bli med på noen av øvelsene hans, så kjenner man at man har gjort noe ihvertfall?

Nå skal jeg snart spille inn Treningspodden med Silje, via Facetime, og deretter får vi se hva ettermiddagen bringer. I morgen skal jeg til legen for kontroll, så da får man kanskje booket inn en sånn trivselskontroll på sykehuset, om ting ikke skulle skje av seg selv innen rimelig tid – får satse på at det gjør det.

Så fort kid´en er ute tenker jeg, ihvertfall per nå, at jeg logger helt av alt som heter sosiale medier i en uke eller to.. kommer sikkert til å ha lyst til å dele både det ene og det andre (yrkesskade), men erfaringsmessig er da det beste for meg å bare logge helt av alt, for å slippe å tenke på det i det hele tatt, om dere skjønner? Jeg har ikke bestemt noe, tar det som det kommer, men det er ihvertfall det som kjennes mest riktig ut per nå. Ettersom jeg har hatt litt ekstra time on my hands de siste ukene føler jeg jo at kanalene mine har vært på speed, så kanskje godt for oss alle å ta ei litta pust i bakken, haha. Hva syns dere? Noen som har noen verdifulle erfaringer å dele kanskje? Ikke som «influencer» (blir aldri helt vant til den betegnelsen) nødvendigvis, men bare hva som kjennes riktig ut rett etter man har opplevd det sykeste man kan oppleve, hehe.

Nei, time will show, and the waiting continues.. håper du har en fin mandag❤️

 

Flere
Artikler