Helgelivet på sitt beste

Reklame – innlegget inneholder omtale av et kommersielt samarbeid med Zalando

Denne helgen har vært så fin! På fredag var jeg på Ekeberg-restauranten i Oslo med familien, som var julegave fra broren min til meg, mamma og pappa – såå hyggelig, herlig sted og nydelig mat❤️ Jeg bodde jo like ved Ekeberg-parken når jeg hadde leilighet i Oslo, så det var fint å være tilbake i gamle trakter?

På lørdag hadde jeg fotoshoot til et samarbeid jeg skal gjøre med Zalando i månedene fremover, med fotograf Jørgen Rypaaas bak kamera. Altså, hvis du trenger en dyktig fotograf lokalisert i Drammen – this is your man!

Hele greia med å posere foran kamera osv er jo litt utenfor min komfortsone, men nettopp derfor er det digg å jobbe med en flink fotograf som får meg til å slappe av. Samarbeidet med Zalando storkoser jeg meg med, og jeg gleder meg til å vise det frem i ukene fremover ?

I går var jeg i bursdagen til en av mine nærmeste som fylte 30, og i dag er en noe sliten dag som et resultat av det? Jeg sov leeenge, men karret meg etterhvert opp og fikk gått en skitur – nydelig ❤️

Nå skal jeg se på Bloggerne, spise sjokkis og drikke Pepsi Max, og i kveld blir det taco og Mesternes Mester med verdens beste kjæreste. Vloggen kommer i morgen, da jeg ikke har blitt heelt ferdig med redigering, men rett og slett ikke orker å gjøre den ferdig i dag – håper det er ok ❤️

Nyt søndagen, fine du ?

Flere
Artikler