En herlig start på dagen

Inneholder omtale av event

Dagen i dag startet på best mulig, og ganske utradisjonell måte – med yoga og blowdry, av alle ting, hehe. Casall og Eco Cult i Bygdøy Allé hadde gått sammen om å gi oss en god start på dagen, og det ble det sannelig.

IMG_2990for pix pixi smuud melnmeemeeee

Jeg gikk rett inn i bobla med det samme jeg kom inn på Eco Cult, og koste meg der med yoga, god frokost, fine jenter og nydelig behandling i et par gode timer. Fikk blant annet en hårvask der jeg i tillegg ble massert i godt over et kvarter – fantastisk, og litt sånn.. «klyp-meg-i-armen, er det sånn her jeg får starte dagen?»-type følelse. Deretter har torsdagen vært fylt med møter og jobbing hjemmefra, før jeg hvert øyeblikk setter snuta mot RAW Trening og et par kunder der. Treningsfri med andre ord – digg! I kveld har jeg planer om å nyte finværet, og ikke minst – finne et Sankthansbål. Noe så koselig?!

God torsdag venner – en dag igjen til helg 🙂

 

 

 

Flere
Artikler