Hjemmelaget pokebowl og en megatakk!

I ukas episode av Treningspodden snakker vi hovedsakelig om grønnsaker, og hvilke fantastiske ting som skjer i kroppen når vi spiser masse av det, på jevnlig basis.

Som vanlig deler også Silje en oppskrift med oss, og denne gangen var det poke bowl – loove it! Dette har jeg faktisk mekket tidligere, og ble inspirert til å dele den på ny med dere – enklere enn dette blir det faktisk ikke, og jeg tror søren meg ikke det kan bli særlig mye sunnere heller.

Silje nevner en litt annen variant i ukas episode, men her er altså oppskriften på min favoritt.

For å lage denne herligheten trenger du.. 

 • Spinat
 • Salat
 • Paprika
 • Mango
 • Ris
 • Koriander
 • Salmalaks
 • Vårløk
 • Tomat
 • Koriander

Og slik gjør du.. 

 • Begynn med å koke risen, da det er det som tar lengst tid.
 • Skjær opp ønsket mengde laks, og deretter ønsket mengde av de andre tingene.
 • Deretter danderer du det hele i en bolle. Jeg prøvde å gjøre det hele litt pent og pyntelig, ettersom jeg skulle blogge det, men her er det egentlig ingen estetiske krav, så lenge alt havner i samme bolle, hehe.

Jeg toppet bollen med litt chiafrø jeg hadde stående, samt en god dose soyasaus som jeg også fylte på med litt underveis. Altså, jeg sier bare én ting – NAM!

Hadde det ikke vært for at kjæresten ikke liker fisk hadde jeg definitivt gått for denne i dag. Får finne på noe annet digg.

Utover det må jeg bare takke enormt mye for hjelpen deres på gårsdagens cover-spørsmål. Det var en helt sinnsyk respons på både Facebook, Instagram, blogg og YouTube, og jeg følte meg helt overveldet av alle som bidro med tanker, meninger og refleksjoner. Takk! På bakgrunn av infoen vi fikk i går ender vi faktisk opp med å velge noe helt annet enn det vi trodde vi skulle (vi helte egentlig litt mot alternativ 2, løpebilde, men den soleklare favoritten er alternativ 1), og da med enda større sikkerhet på at det er det rette valget. Så virkelig – tusen takk!

Nå er det et av bildene under som blir det endelige bildet – hvilket det blir, samt grafikken som får pryde boken, den må vi alle vente noen uker til på?

Om alt går etter planen sendes boken til trykk på onsdag, og da er det bare å smøre seg med tålmodighet – førsalget starter etter all sannsynlighet rundt midten av november, og gudene skal vite at jeg skal signere bøker til krampa tar meg – minste jeg kan gjøre?

SÅ, igjen, tuusen takk for all hjelp – you are the best! Avslutningsvis kan jeg minne om morgendagens #treningstirsdag, der jeg skal lansere mitt nye, tja.. konsept. Det går egentlig bare på at jeg skal begynne å dele nye treningsøkter den første tirsdagen i hver måned, med forholdsvis enkle øvelser og en «time to beat». Målet er å motivere både meg selv og andre som trener alene til å gi jernet selv om vi er, nettopp, på trening alene. Hvis jeg vet at jeg har en haug av andre sportyspices som puster tiden min i nakken, ja, da blirre´trøkk på treningsommet her i heimen. Ikke tror jeg tidene skal bli så umulig å slå heller..?

Jeg skal samle alle øktene under hashtaggen #piasgym på Instagram, og for at vi alle skal kunne finne øktene og tidene enkelt får hver enkelt økt sin egen hashtag. Morgendagsn økt bli da altså #piasgym1.. hehe, i mangel på et bedre navn?

Stikk innom i morgen, så har jeg lagt ut første økt.

Nå skal jeg jobbe litt videre, før det etterhvert blir styrketrening i kjellergymmet og kjøring av søppel med mannen – vi hadde storrydding i huset i helgen, og har derfor endeeel vi må få unna. Klassisk, fin mandag, hverdag, jeg liker deg!

Vi blogges i morgen?

 

Flere
Artikler