VLOGG #41 – 3 stretchingøvelser og.. HJEEELP!

Hei fine folk,

Ukas vlogg er litt uvanlig, da jeg akkurat nå er i innspurten med boken min, og det er typ.. det eneste jeg har hatt plass til i topplokket denne uka, i tillegg til andre, obligatoriske oppgaver.

Derfor deler jeg tre av mine beste stretchingøvelser (begynner 1.44 min ut i videoen), i tillegg til en update på hvorfor SOMA MOVE-videoen ikke lenger er tilgjengelig på YouTube-kanalen min lenger (finnes 6.17 min ut i videoen).

Men JO, viktigst av alt – jeg trenger hjelp fra dere til å mene og synse noe om coveret på boken min, som altså skal leveres til trykk på tirsdag, hvis alt går etter planen.

Nå står vi mellom to ganske så ulike bilder, og selv om jeg kjenner at jeg har min favoritt, så hadde det betydd SÅ mye for meg med innspill fra dere. Dere hører meg snakke om boka 7.15 minutter ut i videoen, og her ser dere coveralternativene jeg står mellom..

 

Alternativ 1, knipset av Rasmus Kongsøre. 

 

 

Alternativ 2, knipset av Jørgen Rypaas. 

Mye kan, og skal, enda endres, men jeg er så utrolig nysgjerrig på hva dere heller mest mot.

Derfor ville jeg satt utrolig stor pris på om dere vil kommentere under videoen min på YouTube med hvilket alternativ dere liker best, og hvorfor, eller bare skrive det inn i kommentarfeltet her på bloggen. Deres innspill er gull verdt, og ikke minst er det fint å vite at dere som følger meg (og kanskje har gjort det en god stund) har vært med på å skape boken? Andre alternativer jeg har til cover, men som enda ikke er testet med tittel osv, er disse under – alle er knipset av Rasmus Kongsøre.

Baah, dette er vanskelig ass.. er så lei av meg selv også, haha. SÅ, hvis du har tid, lyst og ikke minst en mening – please share it❤️?????

 

Flere
Artikler