Kan du slå tiden min på denne økta?

Videoen inneholder treningsutstyr sponset av Technogym

Som jeg nevner i ukas episode av Treningspodden skal jeg begynne med noe som heter #piasgym.

Enkelt forklart skal jeg den første tirsdagen i måneden dele en treningsøkt. Fellestrekkene for øktene er..

  • At de varer mellom 15 og 45 minutter.
  • Forholdsvis enkle til medium enkle øvelser, aldri tunge løft eller over gjennomsnittet teknisk vanskelige øvelser.
  • Fine å gjøre når man bare vil «kjøre på», uten å tenke.
  • Spesielt fine å gjøre de dagene man trenger en ekstra push, men skal trene alene – under hashtaggen er nemlig målet at du skal finne ulike tider du kan slå.

For eksempel; denne månedens økt får hashtaggen #piasgym1, og jeg deler min tid med dere: 19.55.

Den ønsker jeg at man skal prøve å slå, hvis man vil, eller bare gjøre økten og dele med oss den tiden man får. På den måten kan vi gi hverandre noe å strekke oss etter og putte litt sunt press på oss selv – jeg kjenner ihvertfall at jeg trenger det, og merket allerede på denne første gjennomføringen at jeg fikk litt ekstra trøkk i kroppen når jeg visste at jeg skulle dele tiden min.

Så, du varmer opp i 5-10 minutter, før du går løs på hovedøkten. Den er som følger.. 

500 m roing

50 knebøy @16 kg

500 m roing

40 american situps

500 m roing

30 utfall fremover @16 kg (15 reps på hvert bein)

500 m roing

20 smale push ups (brystet toucher bakken hver gang)

500 m roing

10 burpees

500 m roing

Og dette dere, gjennomførte jeg på 19.55 minutter, og det er derfor «my time to beat»?

Dette er altså månedens økt, som jeg kommer til å gjøre en gang i uken hele måneden. Jeg har som mål å forbedre tiden min fra gang til gang, og fordelen er jo at jeg kan sjekke innom med andre som har gjennomført økten under hashtaggen #piasgym1.

Smart, eller hva??

Eller, smart og smart – er vel ikke akkurat brain science dette her, men jeg håper så mange som mulig vil bli med på dette, gå ut av komfortsonen og dele tiden sin under hashtaggen. Sunn konkurranse tror jeg vi jenter i stor grad har godt av, spesielt når det er med noe så ufarlig som egentrening.

#tbt til når jeg kjørte økten – pjof!?

Så alt du gjør etter gjennomføring er å poste en selfie, video eller liknende, bruk #piasgym og #piasgym1, så kan jeg like, dele og kommentere – ikke minst kan jeg suge til meg motivasjonen du gir ved å vise at du trimmer økta, og ta den med meg ned i gymmet når jeg selv trener aleine?

#piasgym1, let´s go! 

Og ja, den hashtaggen kunne vært hakket vassere, men det var det eneste jeg kom på i farta, haha. Bear with me?

 

Flere
Artikler