Høstens gruppetimer er klare! Bli med på STERK Bein og rumpe og SOMA MOVE

Inneholder reklame for egne tjenester

Som dere vet har mye av min tid og fokus gått med til å skrive bok de siste månedene, og jeg skjønte fort at jeg måtte legge bort noe annet for å skape tid og fokus til å gjøre den så god som jeg ønsket.

Nå begynner jeg derimot å nærme meg slutten, og det er på tide å sette i gang med gruppetrening igjen! 

Mye av det er jo mest aktuelt for de som bor i samme by som meg – Drammen?

  • Hver onsdag kjører jeg en time som heter STERK Bein og rumpe, og vi starter opp onsdag 12.09 klokken 18-18.50. Under kan du lese mer om timen, men det blir altså en real styrkeøkt med fokus på lår og rumpe. I lokalene vi trener har vi tilgang på knallbra utstyr og litt tunge vekter, og dette, i kombinasjon med smarte øvelser og en rå gjeng, får vi gjort unna en beinøkt av kvalitet! Nivået på timen bestemmer vi sammen, basert på din erfaring med styrketrening. En nybegynner vil lære nyttige øvelser som kan lære deg å trene beina skikkelig, mens en viderekommen vil garantert bli utfordret med tyngre vekter, stort bevegelsesutslag, gode kombinasjoner og varierende tempo.

Du kan lese mer om timen her.

Via samme lenke kan du også booke din plass. Du trenger ikke være medlem eller binde deg opp til noe som helst, da du betaler via appen PTX eller via nettsiden – én treningsøkt koster 70 kr, og jeg har 20 plasser. Håper jeg ser deg?

 

  • Etter STERK-timen kommer jeg til å kjøre SOMA MOVE fra kl. 19-19.50. Her kan man velge å kjøre to fluer i én smekk, eller kun møte opp på en av de ? Les mer om aktiviteten under, og sikre deg din plass her.

SÅ, there you have it. Utover dette blir det litt online-trening utover høsten, som jeg nå skal begynne å se på. Så stay tuned for det også, men i første omgang er det disse to tingene som gjelder – jeg gleder meg!

 

Flere
Artikler