Treningsfest og oppskrift på hjemmelaget, proteinrik tomatsuppe

Da var hverdagen her igjen, gitt?

Finfin dag. Jeg startet med en treningsøkt, før jeg tok tok turen til Oslo. Der hadde jeg et veldig hyggelig møte, før jeg gjennomførte et event på Myrens Sportssenter i regi av Treningspodden og Myrens. Vi hadde invitert snaue 100 jenter til foredrag, mingling og trening med oss???

Det var så gøy å treffe så mange av lytteren våre, og jeg håper vi kan gjøre mer av dette fremover – cudos til Myrens som dro det hele i gang, og takk til alle som kom ?

I dag er det i teorien #matmandag, men jeg har ikke rukket å lage en eneste matrett siden jeg kom hjem. Derfor tipser jeg om en hjemmelaget tomatsuppe jeg lagde for noen uker siden, som var langt lettere enn jeg trodde, og herre jemini, så god.

Oppskriften finner du her, og det er helt seriøst gjort på null komma niks. Suppen er proppfull av næring fra tomater, løk og hvitløk, og i tillegg slang jeg oppi spinat, et par egg og litt kjøtt. Mat for sterke jenter?

Nå skal jeg hvert øyeblikk ta kvelden. Mannen er bortreist helt til torsdag, så her er det alene hjemme-fest hele uka – digg og kjedelig på samme tid, hehe.

Stor klem til hver og en av dere?

Flere
Artikler