Hva lurer du på?

 

Det er egentlig litt merkelig, men jeg har faktisk aldri opplevd å ha skrivesperre, verken når det kommer til bloggen eller når jeg skrev saker for ShapeUp. Hjernen min tenker jo på dette med trening, mental trening, kosthold, helse og andre feelgood-greier uansett, så når jeg skriver er det akkurat som om jeg endelig får utløp for mye av det. Digg! Men, jeg har planer om å prøve å skru av denne tankekværne litt i jula. Derfor hadde det vært superkjekt med litt hjelp fra dere, som gjør det lettere å.. skru av mitt kreative, tenkende hode, hehe.

Så jeg har et forslag – hva om dere sender meg spørsmål, ting dere lurer på, som dere ønsker svar på. Rett og slett spørsmål om alt mellom himmel og jord – treningstips, motivasjon, teknikk, hvem jeg er, hva jeg driver med, favorittfarge, hverdag.. altså, skjønner du eller – alt mulig, hehe. På den måten kan jeg la dette være en del av blogginnleggene mine i jula, og slå to fluer i en smekk. Jeg skrur av hjernen min (sånn delvis, haha), og dere får svar på akkurat det dere lurer på.

Du velger selv om du vil spørre her på bloggen, eller sende meg spørsmål på mail; Pia@rawtrening.no. 

PiaSeeberg_02102015_High (35)

Vi vet jo alle at #shapeupkickstart venter på oss i januar uansett, så jeg sparer de fleste treningstips og motivasjonsboostingen til da. Jeg har planlagt inn et par treningsøkter til dere altså, som kan gjøres hvor som helst, når som helst (kommer 1. juledag og 28. desember hvis du lurte, hehe), men det blir ikke noe mer enn de to svettefestene og litt annet sportysnakk her og der – jula skal nytes!

Så, det var dagens lille oppfordring. Nå skal jeg hvert øyeblikk komme meg på trening for en overkroppsøkt – i morgen skal jeg spille inn en «live-treningsøkt» som vi skal publisere rett over jul, og da er det kjekt å være frisk i beina. Jeg er jo ganske trygg på å spille inn treningsfilmer blitt, men denne med livefilmer er nytt. Det blir spennende! Artig å se om jeg klarer å være tydelig og bra på kamera når jeg samtidig puster og peser som bare det – skal jo trene gjennom økta hele veien selv, hehe. Time will show!

Ha en nydelig onsdag fine folk. Nå er det faktisk bare noen få dager til jul – hurra!


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

Flere
Artikler