Ikke for å skryte…

… Men helt siden i går klokka 16 har jeg vært sabla flink!

image

I går ettermiddag kjørte jeg nemlig en styrkeøkt etter jobben, som virkelig satt godt i kroppen. Tunge sumo markløft i supersett med kjerneøvelse på ball, lettere sumo markløft i supersett med skulderstabilitet og bulgarske utfall i supersett med statisk hold i ringer var alt jeg trengte for å renne ut av Elixia en liten time senere.

Etter en kjapp dusj var jeg på plass på ny location klokken 18, til en såkalt «treneraudition». Dette skal jeg fortelle mer om siden, men jeg kan ihvertfall si følgende.. hadde jeg visst hva som ventet meg hadde jeg ikke kjørt den styrkeøkta i forkant!

Fra oppmøte klokken 18 til vi rundet av klokken 21 gikk det i pust, pes og pump fra ende til annen. Jeg kjente meg som en klut idet jeg smeltet meg hjemover med 37-bussen og gikk over dørstokken rundt 22. Da var jeg frøken fornuftig, og slang noen rundstykker i ovnen, hang opp en klesvask, spiste, og pakket klar bagen til dagen etter.

Eller, rettere sagt, morgenen etter. Da var det nemlig tid for…

Barrys Bootcamp!
Barrys Bootcamp!

Jeg skal ærlig innrømme at det fristet å ta en spansk en og melde avbud, der jeg lå i vater i senga kvelden før og kjente musklene dunke. MEN, når sjefen på den nye arbeidsplassen ber opp til dans er man liksom ikke så stoka på å avlyse heller. SÅ, jeg tok det hele som en mental treningsøkt, der jeg snudde min noe negative tankegang, over på noe positivt – dette treningsmaratonet jeg litt ubevisst hadde lagt opp til gav meg jo virkelig muligheten til å trene på å omstille hodet og se på det hele som en utfordring, fremfor en påkjenning.

SÅ, det var dette som gikk igjennom hodet mitt når jeg møtte opp til svettefest på Barrys i dag tidlig klokken 07.00.

– Heldige meg som får lov til å møte opp her klokken 07.00 og ta del i en givende treningsøkt, møte fine folk, og i tillegg pushe min egne grenser både fysisk OG psykisk.

Støl? Jeg? Nei. 

Svette og fine etter vel gjennomført økt!
Svette og fine etter vel gjennomført økt!

Gleden var komplett når jeg fikk vite at denne mannen skulle joine økta. Yngvar var faktisk ekspert i ShapeUp når jeg begynte som praktikant, og selv om han har gått nye veier de siste årene er han fortsatt et inspirerende forbilde for min del. Mannen oser treningsglede, men på en folkelig, inspirerende og ektefølt måte. Jeg fortalte han faktisk om langrennsprosjektet mitt, hvor han fulgte opp med å invitere på en rulleskiøkt. Asså.. Rulleski med selveste Yngvar? Eh.. ja! Stay tuned sier jeg bare.

Økta på Barrys var seig som pokker,som alltid, med løping og øvelser om hverandre. Det hele går i ett kjør, og det er vel derfor mange digger det også. Effektivt og tidvis ganske ekstremt, ihvertfall hvis man klarer å presse seg maksimalt.
Økta på Barrys var seig som pokker,som alltid, med løping og øvelser om hverandre. Det hele går i ett kjør, og det er vel derfor mange digger det også. Effektivt og tidvis ganske ekstremt, ihvertfall hvis man klarer å presse seg maksimalt.
Garderobene på Barrys er over gjennomsnittet bra spørru´meg, med shampoo, balsam, fuktighetskrem, håndklær.. luksus. For de som bryr seg om slikt, hehe.
Garderobene på Barrys er over gjennomsnittet bra spørru´meg, med shampoo, balsam, fuktighetskrem, håndklær.. luksus. For de som bryr seg om slikt, hehe.

Etter Barrys hadde jeg gleden av å holde i en over gjennomsnittet givende workshop på jobben, som faktisk gav meg energi.. det må jo være en ganske god pekepinn på at man har gjort et riktig jobbvalg? 😉

Nå skal jeg pakke en bag og sette snuten mot barndomshjemmet. Mor og far byr på festmiddag, og jeg vet at både rødvin og godt kjøtt kommer min vei. Halleluja! I morgen skal jeg på høstkonferansen til forlaget Lille Maane, som ser ut til å bli en dag fullstappet med inspirerende mennesker og foredrag. Ser jeg noen av dere der kanskje?

Det hadde vært hyggelig 🙂

Jeg stikker dit sammen med Maren Aasen, som i likhet med meg selv er en av de nyeste tilskuddene i ambassadør-gjengen til Playblogg. Det gledes! 

Ha en herlig fredagskveld dere – det er helg! 😀

 

 

Flere
Artikler