Innspillingsdag med fine folk

Hei, fine folk ?

Dagen startet med et brak, da jeg etter fire timers søvn ble vekket av alarmen – opp i ringa! Hele dagen var nemlig satt av til shoot med Prior, med oppmøte.. grytidlig? Jeg klarte å komme for seint pga. kollektivtrafikkaos, verdens verste følelse, men så kom vi kjapt i gang og ting var fint og flott. 

Vi lagde innhold som skal brukes mot våren, som en del av en større kampanje. Det var mange ulike småsnutter og replikker jeg skulle huske, så i begynnelsen var det faktisk litt noia, men jeg ble fort varm i trøya takket være alle de fine folka ?

Nå er jeg på toget til Drammen, og skal kaste i meg litt mat før jeg skal gå tur med Ica, familiehunden. SÅ er det på tide å kollapse på sofaen, og etter mine fire timer med søvn i natt (fordi jeg kom sent hjem og måtte ta igjen tapt jobb) tipper jeg jeg slokner ganske så greit? I helgen skal jeg feire en bursdag, jobbe, trene og slappe av – neste uke blir insane?

Men det er neste uke – på tide å runde av denne med tacåss og beina høyt. God helg??

Flere
Artikler