It’s on!

Som dere vet har jeg lyst til å lage en bok om å være sterk etter fødsel, både fysisk og mentalt, med mål om å inspirere og motivere til å ta vare på hode og kropp også etter man har fått barn.

Jeg tror så innmari på at man da blir en bedre mamma, og ikke minst har det bedre i en så omveltende tid som barseltiden jo faktisk er. I tillegg er mitt inntrykk at mange ønsker å være fysisk aktive etter fødsel, men er usikre på hvordan – der vil jeg hjelpe. Anyhuw, nå er deadline satt, og jeg skal levere førsteutkast på boken 23. april. Jeg føler selv jeg ligger ganske godt an, men alltid noia å få en deadline å forholde seg til.. og gøy!

Det blir spennende, og det er jo noe jeg syns er sykt gøy å lære om. Hvis alt går etter planen tror jeg boken skal kunne være til salgs til høsten. I’ll let you know ?


Utover det har jeg siden sist gjort det vanlige; gått turer, chillet hjemme og kost masse med mini.
Jeg blir mer og mer forelska for hver dag som går, og ja.. den ungen der altså? Jeg vil nødig jinxe noe, men føler vi er inne i en god periode nå. Sover ok, han har roa når jeg trener i kjelleren (ikke så lenge av gangen, men får gjort det som trengs), sover i vogna.. jeg tar ikke noe av dette for gitt, så jeg er supertakknemlig akkurat nå!??

Var forøvrig hos frisøren i går også, et besøk som var så etterlengtet atte hjælp. Måtte skynte meg i hui og hast videre når vi var ferdige, så fikk ikke knipset skikkelige bilder, but I will, så dere får se – spenningen er til å ta og føle på, haha. Jeg ble ihvertfall dødsfin, hvis det er lov å si om seg sjææl. Heheee.

Nå er det fredag dere, og sønnen min er attpåtil tre måneder i dag!

Det må feires – morsmelk, taco og Pepsi Max er det eneste riktige. Party hard or go home?

God helg ❤️

Flere
Artikler