Planer for mitt første år som mamma

Dette året blir logisk nok litt spesielt, med tanke på lille mini???

I mange år har jobben min vært min største hobby, og det er det enda, men for første gang på lenge er hverdagen fylt av noe som trumfer ethvert jobboppdrag; lille familien ?

Før jeg fikk barn var jeg spent på hvordan jeg skulle løse kombinasjonen med å drive for meg selv og få barn, bare fordi jeg ikke er kjent med så veldig mye annet enn å bruke så mye tid som mulig på jobb – og mannen da, men det blir noe annet, hehe. Nå som jeg har kommet litt inn i ting føler jeg meg trygg på at det skal gå bra, og jeg skal jobbe så hardt jeg kan for å bevare jobben min, samt fortsette å utvikle meg – også nå som jeg er mamma?

2020 er i stor grad preget av permisjonslivet – slik det burde være.

Jeg rekker litt småtteri ved siden av å være hjemme med mini, men det tar det meste av fokuset. I slutten av mars starter mannen permisjon, og da får jeg litt mer tid til å blant annet skrive bok – det har vært og er vanskelig når man har baby? I mars og april blir det nok en del tid til fjells (med unntak av et foredrag 18. mars og et treningsevent med Technogym i Larvik i april), før jeg tar med meg mann og barn på treningsreiser 1.-15. mai.

Først er det VING Camp, og deretter #piaogmarenstreningsreise – begge på Kypros. 

Det blir norsk sommer, med unntak av en jentetur til Marbella med familien – og vips, så er det høst, og jeg satser på å være i sving med gruppetrening, foredrag, PT-kunder og andre prosjekter igjen. Det gleder jeg meg til! Jeg og Maren skal jo ha treningsreisen vår til Kroatia blant annet, håper jeg får med meg mamma + mini på den, hehe.

.. men inntil da nyter jeg permlivet med baby i aller høyeste grad ? Vi hadde en finfin natt, kun mating to ganger, som gjorde at vi kom oss opp i rimelig tid. Kanskje vi begynner å se lyset mtp. liiitt mer sammenhengende søvn, hehe. Anyhow – derette trente jeg litt styrke, og nå ammer jeg og vi ser på God Morgen Norge i reprise. Snart skal vi på tur, også blir det besøk hos mamma og pappa senere i dag. Sånn går no’ dagan, hehe.

God onsdag❤️

 

Flere
Artikler