Jeg klarte det!!

Mild lykkerus preger dette blogginnlegget, da jeg i skrivende stund sitter i sofaen og ser på det nyeste sertifikatet i samlingen min (haha, det hørtes jålete ut, men dere skjønner). Gleden var stor da jeg i går fikk utdelt sertifikat i mental trening level 2 gjennom RAW Trening, etter en vinter og vår med mye pugging, knoting og jobbing. Jeg skal ærlig innrømme jeg, at det til tider var utfordrende å få dette i havn ved siden av en fulltidsjobb, diverse prosjekter, og ikke minst denne bloggen. Men mest av alt så har det vært såå. forbanna. givende.

Punktum. 

diplom2

_DSC1674-2

Foto: Lars Erik Bakken // RAW Trening

Bilder fra The Mental Challenge level 2 for noen måneder siden, knipset av Lars Erik Bakken for RAW Trening. Pjof, blir sigen i kropp og hode bare av å tenke på den dagen der. 

  • Les mer om hva vi gikk igjennom HER.

Jeg gleder meg til å fortelle dere mer om hva kurset innebar, og ikke minst hvordan jeg skal bruke det videre. Jeg har lært så enormt mye siden jeg startet opp, og er mer ivrig enn noensinne på å ta kunnskapen i bruk, om mulig i enda større grad enn jeg allerede gjør. Nå ser jeg frem til noen uker og måneder uten ting jeg føler jeg «burde gjort», i en hverdag der det faktisk er mer enn nok tid til fritid, kos, sus og dus. Det skal jeg sørge for!

logo

Men jeg skal også sørge for at det blir mer mental trening på agendaen! Inntil videre er ihvertfall en ting sikkert – det blir mer mental trening her på bloggen! Ikke bare i form av «kunnskap», men jeg tenker også det kan være nyttig å vise dere hvordan jeg selv bruker det i hverdagen. Så stay tuned, og kom gjerne med innspill på hva dere ønsker å lære mer om.

Nå står treningspizzaen i ovnen, og jeg har en date med verdens herligste sofa. Og mann. Perfekt torsdag!

Nyt kvelden hjerter – snakkes igjen i morgen.

P.S Da blir det blant annet konkurranse, der en heldig vinner stikker av med hotellopphold for to personer i Stavanger under Wings for Life World Run. Hvor kult?! Husk å sjekke innom 😀

image

 

 

 

 

 

Flere
Artikler