Ta en løpeselfie og vinn sporty hotellopphold!

I samarbeid med Wings for Life og Thon Hotel Maritim

La oss bare innrømme en ting her nå, først som sist.. 1) vi er glad i å ta selfies, og 2) etter trenings-selfies er det aller beste. Am I wrong? Når jeg skulle bla igjennom kamerarullen min for å hente ideer til denne konkurransen oppdaget jeg ihvertfall fort at jeg er en rakker på selfies, og vet du hva? Det syns jeg er helt greit.

Jeg velger en svett og endorfinrik sportyselfie over en oversminka trutmunn any day!

selfie
Terskelen min for å dele av mine selfies har blitt lavere etter hvert som rosabloggen vokser, men (overraskende nok) har jeg fortsatt en del å gå på – selfies er gøy, men det kan fort bli litt nørd å, om de er uten mål og mening liksom. Well, let me fix that problem for you!

 

Det var nemlig liten tvil om hva konkurransen skulle være når jeg fikk i oppgave fra Wings for Life World Run å lodde ut gratis hotellopphold for to personer i Stavanger 6.-8. mai, på Thon Hotel Maritim. Jeg er keen på at konkurransen skal krydre Instagram med ekte løpelede, og jeg vil at vi alle skal kunne bruke konkurransen som en digg unnskyldning til å kunne poste de herlige løpeselfiene som alltid blir liggende igjen på telefonen. På tide å få de opp og frem i lyset! Vi velger ut èn heldig vinner, som altså stikker av med et herlig hotellopphold på Thon Hotel Maritim i Stavanger. Med andre ord, en perfekt mulighet til å nyte en deilig hotellhelg, proppfull med løpeglede, glade mennesker, nydelig mat (heello hotellfrokost) og god energi.

 

Her er noen bilder fra fjorårets løp, bare sånn for å gi deg et inntrykk av hva du faktisk kan vinne og oppleve her 🙂

P-20140506-00197_News P-20150503-00392_News P-20150504-01155_News
P-20140504-00337_News

Fristende much? Neesten så jeg reiser til Stavanger selv, om det ikke var for Selfie Run her i Oslo. Anyhow, konkurransereglene er enkle, og går som følger…

  • Post en løpeselfie av deg selv, og bruk hashtaggene #wingsforlife og #ptpia. På den måten får både jeg og Wings for Life-gjengen scrollet oss gjennom alle bidragene.
  • Konkurransen løper til tirsdag klokken 16 – jeg kårer vinneren her på bloggen.
  • Det hele er i Wings for Life-ånd, så det er et must at du enten er påmeldt løpet i Stavanger 8. mai, eller har et ønske om å delta hvis du skulle vinne.

Jeg regner med dere nå folkens – ikke bare fordi dette er en sabla kul konkurranse, men også fordi hver eneste selfie bidrar til å sette fokus på det aller, aller viktigste her – oppmerksomhet til Wings for Life World Run, og dermed større kjennskap og inntekter til forskning på ryggmargsskader.

Vinneren kåres tirsdag 3. mai klokken 14.00, her på bloggen. Og fordi det alltid er en liten terskel for folk å tråkke over, dette med å poste seflies.. så har du faktisk en sabla god sjangse til å stikke av med seieren! Jeg gleder meg til å se løpesmilet ditt – Klar, ferdig.. KJØR!

Og du – GOD FREDAG!

Flere
Artikler