Løp intervaller som Christina Vukicevic

På søndager syns jeg det er digg å flytte treningen utendørs, og selv om ikke været nødvendigvis stråler er det alltid digg å få unna en økt i frisk luft. Dere husker kanskje at jeg var med på Christina Vukicevic sin boklansering i Frognerparken for en tid tilbake? Vel, det var ikke bare en boklansering. Det var også en trening. Løpetrening.

duo2

igang

Økten vi gjorde vil jeg beskrive for dere i dag, og forhåpentligvis får dere like mye ut av den som meg. For dette var trøkk! Jeg skal ærlig innrømme at jeg sleit som bare det, litt fordi jeg ikke har løpt sånn alt for mye denne våren (er i gang med å endre på det), men også fordi jeg tok meg heelt ut, og enda litt til. Og når du da er på løpetrening med en av Norges (verdens?) beste sprintere.. så sier det seg selv at man blir ganske gåen. Vel, her er økten, prøv selv 🙂

Oppvarming

Oppvarmingen var en kombinasjon av hopp på stedet, høye kneløft, mountain climbers og armbruk. Gjør hver av disse øvelsene i cirka ett minutt, eller gjør litt lett jogg. Det aller viktigste er at du får opp varmen i kroppen og snerten i beina.

Hoveddel

Den snerten trenger du nemlig til hoveddelen. Finn en forholdsvis lang trapp, og innstill deg på å løpe annethvert trappetrinn. Klar, ferdig, gå! Gå og jogg rolig ned igjen, og gjenta 8 ganger. Her kan jeg virkelig anbefale å løpe med en venn, da det å ha en partner å løpe mot er helt priceless. Full fyring! Etter disse 8 intervallene roer du deg ned, før du beveger deg over på neste og siste del av treningsøkten.

gjengen loop

På den siste delen av økten løp vi en slags trekant, der 1/3 av runden var en bakke, og resten flatt bortover og nedover. Her løp vi også åtte ganger. Om du ikke har tilgang på en liknende rute kan du finne en slakk motbakke der du spurter i 20 sekunder, og jogger i cirka 40 sekunder. Gjenta 8 ganger. Etter denne komboen kan jeg garantere at du kjenner deg mer enn kake, men på en god, løpesliten måte!

Nedkjøring

Hm.. strekk litt på skrotten, kjøp noe sunt og godt å spise, ta en kaffe med en god venn – nyt søndagen! Med andre ord, vi gjorde ingen spesiell nedkjøring, men litt rolig jogg og strekk er nok lurt.

Gyldendal

bok

autograf jenter selfie

Marte fra sprekfisene.no var med på moroa – så hyggelig å se henne igjen, og for et krutt hun leverte!

skilt

duo

Vitamin Well stilte med drikke til alle som deltok, meget digg underveis i økta! Det å drikke noe annet enn vann på trening er farlig digg innimellom ass..

Nei dere, test økta!

Så enkelt, men så effektiv. I går var jeg på Aha-konsert her i Oslo, så denne søndagen går med til en rolig dag i heimen. Jeg trenger litt real oppladning, for i morgen skal jeg nemlig prestere i en fysisk utfordring jeg ikke har trent på overhodet. OG det skal filmes – det blir sikkert… moro? Hehe. Neida, jeg gleder meg, og er beæret over å få lov til å være med på moroa. Bli med meg på innspilling på snappen Piapiapiapia.

God søndag!

 

 

Flere
Artikler