Jeg logger av

På fredag luftet jeg tanken om en digital detox denne påsken, og tror jammen meg jeg gjennomfører.

Jeg tenker såher; hvis noen hadde spurt meg om de skulle gjøre det eller ikke, så hadde jeg svart, typ.. jaaaaaaa. Så hvorfor skal jeg snakke noe annerledes til meg selv? Practice what you preach, også når det kommer til disse tingene.

Jeg kjenner ikke noe behov for dette fordi jeg trenger en pause fra selve «jobben», om man kan kalle det det – heller fordi jeg er såpass engasjert og inn i tingene jeg gjør i hverdagen, at jeg lar ganske mye annet vike til fordel for det. Det eelsker jeg, og vil aldri slutte å holde på med det jeg gjør, men for å fortsette å levere bra over tid, og ikke minst beholde kruttet over tid, må jeg la andre deler av Pia slippe til. Noen ganger kan jeg lure på hvem jeg hadde vært om det ikke hadde vært for jobben jeg gjør. Har ikke noe mål om å finne ut av det nå i påsken heller altså – men jeg har et mål om å klare å sitte i solveggen, deilig sliten etter en god skitur, og ikke tenke på stort annet enn å bare.. være. Ikke scrolle på Instagram, ikke klippe en video, ikke klekke ut smarte bloggideer.. nope. Kun eksistere, hehe.

Nå logger jeg av med god samvittighet, og selv om jeg allerede kjenner at jeg gleder meg til å komme tilbake igjen, så blir det sannelig godt med noen dager helt uten også. Det trenger man innimellom, og jeg håper du lar deg inspirere. Les en bok, vær med folk du liker, spis god mat, drikk, lev livet.. skjermene tar nok av tiden vår ellers?

GOD PÅSKE – vi blogges igjen tirsdag 3. april?

Flere
Artikler