VLOGG: Skjønnhetstips (?) fra en treningsjente til en annen

Ukas vlogg inneholder sponsede tjenester og reklame ism. Garnier

Endelig ny vlogg igjen – den siste før påsken setter inn for realz, hehe. Ukas vlogg er litt annerledes enn vanlig, og tar for seg litt sånn ulike.. skjønnhetsgreier. Når det er sagt, dere vil nok ikke oppleve innholdet og tipsene som det typiske skjønnhetsinnholdet, haha, og etter min mening kommer et av de viktigste tipsene litt sånn midtveis i vloggen – gjør ting som får deg til å føle deg bra, 100% uavhengig av hvordan du ser ut. Som du kanskje fanger opp underveis i vloggen har jeg ikke akkurat lagt meg i selen for å se presentabel ut, men det er heller ikke det «skjønnhet» handler om for meg.

Det handler om å gjøre ting som får meg til å føle meg bra, og se ut på en måte som er i tråd med den jeg føler jeg er. Hva det innebærer for meg, og hva det innebærer for deg, kan være både likt og ulikt, men jeg er veldig opptatt av at det ikke finnes noe fasitsvar. Uansett vil det for alltid være sekundært til det som egentlig betyr noe; hvordan du selv har det, hva du presterer og hvordan du lever livet ditt. Det ytre er kun et skall, et skall som er og som alltid vil være i endring – jeg brenner veldig for at vi alle skal klare å løsrive oss litt fra dette skallet, men samtidig ha respekt for at å se ut på en bestemt måte kan bidra til å forsterke den vi ønsker å være. Ikke noe mer, og ikke noe mindre.

Som nevnt både i dette innlegget og i selve videoen, er noen av tjenestene jeg benytter i denne videoen sponset, og produktene jeg tester fra Garnier er en del av et samarbeid jeg gjør med de. Som en del av samarbeidet, og ikke minst turen til hudpleier som dere ser i begynnelsen av vloggen, har jeg de siste ukene vært flinkere til å gjøre enkle ting for huden – som god rens og skrubb, ansiktsmaske en til to ganger i uka, og ikke minst en god fuktighetskrem som beskytter mot vær, miljø, klima, sol osv. Dette er skikkelig digg, og noe jeg håper jeg klarer å prioritere også i fremtiden.

Lik gjerne ukas vlogg på YouTube, og trykk abonner om du ønsker å fortsette å få med deg vloggene mine. Hvis du har noen tanker og meninger om ukas vlogg, del de gjerne her i kommentarfeltet 

Nyt dagen videre, venner, og ha en fantastisk palmesøndag ?

Flere
Artikler