Jeg og ShapeUp skal på God Morgen Norge!

Jippii! 😀 I morgen starter jeg dagen med TV2-kaffe, sminkør og et mini-adrenalinkick…

Jeg skal nemlig på God Morgen Norge!

god morge norge

Vi skal skravle om trening, og jeg skal trekke frem fire øvelser fra #shapeupkickstart-programmet jeg mener er en fin start for folk som har lyst til å komme i gang med styrketrening på et treningssenter. Her er det jo så mange veier til rom atte hjælp, men nettopp derfor tror jeg det er digg for folk å få servert noe konkret.. So I´ll give them that!

Jeg har vært på God Morgen Norge før jeg…

image

… Men da var jeg tause-Birgitte sammen med Martin Norum.image

Det var vel og bra (supergøy faktisk)…image

Men nå er det på tide at jeg snakker litt på egenhånd også 😉

I morgen tidlig, TV2, kl. 08.10 altså. Tune in! Og send meg gjerne litt good luck-vibes frem til da 😉

Avslutter med et smileybilde fra helgen, bare fordi jeg har hatt det så SUPERT på fjellet!! Vinternorge på sitt beste altså <3

image

Jaja dere… Snakkes fra den røde sofaen i morgen tidlig! 😀 #uæææ

 

Flere
Artikler