Jeg vil trene med deg!

Dette innlegget har jeg gledet meg til å skrive, men ville først finne den rette tiden å gjøre det på. Januar har vært småkaotisk, blant annet pga. reising, og da er det ikke optimalt å ta inn nye kunder. Men nå, dere – nå er jeg klar for treningsvåren 2018??

I denne vloggen kan dere se i praksis litt om hvordan jeg jobber som PT. Jeg veksler altså mellom å ha timer på BRA Trening i Drammen, som ligger et steinkast unna sentrum, og Comfort Hotel Børsparken, som ligger et steinkast unna Jernbanetorget i Oslo Sentrum. Når våren kommer vil jeg også komme til å ha en del PT-timer utendørs, med enkelt utstyr for å få maks effekt. Så, er du stoka på å bruke våren på å oppnå de treningsmålene du jevnt og trutt tenker på og drømmer om, men som du aldri helt oppnår? I am here??

Trykk på bildet for å komme til nettsiden som sier mer om mine tjeneste som fysisk og mental trener, foredragsholder, instruktør ++. Bildet er knipset av Rasmus Kongsøre. 

Her er alternativene jeg som regel veksler mellom.. ?

  • Én til én PT-timer, der fokuset ligger på at du skal trene så effektivt og godt du overhode kan, for å oppnå dine målsettinger. Noen trives med å «skru av hodet» og bare møte opp, for å få jobben gjort, og da stiller jeg selvfølgelig til disposisjon??
  • Én til én PT-timer, der fokuset fortsatt ligger på å trene effektivt og stødig, basert på målet ditt, men med et læringspunkt – her er målet mitt å lære deg som kunde så mye som mulig, samtidig som vi trener, slik at du etter f.eks 5 eller 10 timer har kunnskapen du trenger for å trene på egenhånd i en liten eller lengre periode.
  • Duo PT, som i praksis er at man trener sammen med en venn, et familiemedlem eller parter. Deg og din +1, hehe. Dette er et supert alternativ, spesielt om man trigges av å trene sammen med kjente, vil ha en naturlig setting for både samvær og sunnhet, og ikke minst redusere prisen – personlig trening blir billigere når man deler det på t0, enkelt og greit.
  • Treningsprogram med videoer og oppfølging via nett, 6-8 uker (evt lengre, om vi ser at du fortsetter å ha progresjon med programmet). Etter 2 PT-timer får du et ferdig treningsprogram, som er tilpasset dine mål, hverdag, preferanser og ønsker, og som du trener på egenhånd. Du kan når som helst stille meg spørsmål, og det er ønskelig med en mail hver søndag med noen setninger om hvor du er i prosessen – I promise you, å gjennomføre økter blir hakket enklere når du vet du må sende en mail om de på søndagen?

Alle timene varer i enten 25 eller 50 minutter, og prisen varierer fra 980 til 750 per time, helt avhengig av hva slags pakke du velger (halvparten om du velger 25 minutter). Bare å sende meg en mail på Pia@blidinegenpt.no, så sender jeg deg prislisten. Fyll gjerne også ut skjemaet du finner på denne siden og send til meg, så kan jeg gi et best mulig svar på hvordan jeg kan hjelpe deg.

Videre gir jeg 10% rabatt til alle sol kan trene på dagtid, altså mellom 09 og 15, så hyl ut om du har mulighet til nettopp det. Om du er nysgjerrig på hvordan du kan trene med meg, så send meg gjerne en uforpliktende mail på pia@blidinegenpt.no. Og btw, hver prøvetime er gratis og uforpliktende, så det skader aldri å ta en testøkt?

Jeg planlegger også en del fellestreninger denne våren, så stay tuned. Mer info er rett rundt hjørnet?

 

Flere
Artikler