VLOGG – Bli med på yogatur i Thailand!

Endelig er ukas vlogg klar? 

Jeg beklager virkelig forsinkelsen, men vet du.. sånn tror jeg det bare må bli noen ganger. Livet skjer, as we all know, og ettersom disse vloggene krever både planlegging og tid til klipping er det ikke alltid jeg treffer på klokka, hehe. Målet er altså publisering hver søndag, og i 9 av 10 tilfeller klarer jeg det, men noooen ganger kommer den til andre tider – som i dag ?

I ukas vlogg får dere være med meg til Thailand, på en helt annen måte enn dere har gjort her på bloggen. Dere får smake på hva slags type trening og yoga jeg gjorde der nede, se hvordan det så ut, kjenne på stemningen, samt få med deg min «konklusjon» rundt meg og mitt forhold til yoga.

Is it a keeper? 

Håper du liker den!

Isåfall blir jeg utrolig takknemlig om du gir den en tommel opp på YouTube, ettersom jeg har skjønt at det har mye å si for reachen på YouTube, og dermed hvor mange som ser vloggen. Her har jeg fortsatt så sjukt mye igjen å lære, men ja, jeg vet ihvertfall at jo flere tomler opp, jo bedre, hehe. Om du også vil trykke abonner på kanalen min blir jeg suuperglad – da får du jo en heads up hver gang det kommer ny video, også ?

HER finner du YouTube-kanalen min.

Nå stikker jeg til frisøren (#spons). Deretter venter en lang og deilig arbeidsdag, der jeg ahr planer om å få gjort mye. Har blant annet et foredrag og en treningsøkt å forberede meg til, som jeg skal holde på Burn Fast Bootcamp førstkommende lørdag. Du kan lese mer på den andre nettsiden min her.

Det gledes! Ha en nydelig onsdag dere, og legg gjerne igjen en kommentar med hva du synes om ukas vlogg?

Flere
Artikler