Viktigheten av å ha noe å glede seg til

… er ganske stor! Dubai-oppholdet begynner å nærme seg slutten, som jo er litt kjedelig, men heldigvis er tiden fremover proppfull med ting å glede seg til. 

Jeg ser blant annet at jeg har mye spennende på jobbagendaen fremover, og det er mye treningshappenings, reiser, eventer og weekender som har dukket opp den siste tiden. Jeg skal prøve å få samlet opp alt sammen i ett innlegg, så er det lettere for dere å få oversikt, men er det en ting som er spikret så er det denne jentetreningsweekenden med Cecilie Ystenes i spissen.

Som de fleste av dere kanskje vet er jeg en del av trenerteamet på RAW Trening på Lysaker i Oslo, der jeg jobber som både fysisk og mental trener. Det er mye takket være denne paraplyen, og ikke minst min mentor Cecilie Ystenes, at jeg er der jeg er i dag, og derfor er jeg ekstra stolt over å få lov til å bidra som trener når sjefen selv drar i gang jentetreningsweekend i midten av september 2017.

Selv stiller jeg med et foredrag på lørdagen, «varige livsstilsendringer», samt en treningsøkt samme dag. Utover dette skal jeg bare kose meg og nyte den fantastiske følelsen av å tilbringe en helg i fjellheimen, omringet av mennesker som digger det samme som meg.

IMG_0879 IMG_0881

Vi søker forresten etter en ny PT hos oss på RAW – sjekk ut stillingsannonsen HER

Du kan lese mer om helgen HER, blant annet fullstendig program for alle tre dagene. Moroa går av stabelen 15.-17. september på Vestlia Resort, og det blir en fin kombo av fysisk og mental trening – my favorite! Vi har et earlybird-tilbud frem til 20. mars. Så om du allerede nå vet at du vil joine, bruk DENNE påmeldingslinken og få 500 kroner i rabatt.

Fyr løs i kommentarfeltet om du skulle ha noen spørsmål 😀

Skjermbilde 2017-02-26 kl. 10.45.50 Skjermbilde 2017-02-26 kl. 10.45.58

 

Skjermbilde 2017-02-26 kl. 10.46.08

I hele dag har det faktisk regnet her i Dubai.

Vi hadde egentlig planlagt en fotoshoot, men måtte logisk nok avlyse pga. været. Det gir liksom ikke helt de samme, digge sommervibbene, hehe. Derfor har jeg sittet og jobbet isteden, så har jo fått gjort en del – det er deilig, i og med at morgendagen stort sett går med til å reise hjem. I kveld er det trening med Martine Slotvik på agendaen, der målet er å svette ut siste rest av kroppene våre, før vi flyr hjemover til Norge – tipper med andre ord at det blir en finfin svettefest!

Håper dere har en fin søndag der hjemme 😀

 

Flere
Artikler