En juletreningsøkt helt uten utstyr

 

Før jul lovet jeg dere økter vi kan gjøre hvor som helst, når som helst, helt uten utstyr. Her er den første, en super rakker som jeg nesten alltid gjør når jeg er på hytta. I ettermiddag skal jeg på fjellet med familien og kjæresten, og da skal dere ikke se bort ifra at kroppen får kjenne på denne rakker´n både én og to ganger. Skiføret er jo ikke akkurat mye å skryte av, så da gjelder det å finne artige måter å bruke kroppen på.

Denne økta er super! Ikke for tøff, og ikke for lett. 

_MG_1046

I denne økta begynte jeg altså med denne sekvensen….

Du kan gjerne stoppe her altså, denne økten er fin på egenhånd. Den tar deg mellom 10 og 20 minutter, avhengig av hvor raskt du gjør den. Jeg liker å få litt mer trøkk i kroppen når jeg først er i gang, så jeg fortsetter gjerne litt til, og kjører to runder av…

  • 20 bulgarske utfall
  • 10 burpees
  • 20 ryggtrekk
  • 10 burpees
  • 20 V-ups
  • 10 burpees
  • 20 ryggtrekk
  • 10 burpees

Ryggtrekk ser forresten slik ut… 

Øvelsen ser, og er forsåvidt, ganske så grei, men man får sinnsykt god kontakt når det er såpass mange reps å jobbe med. I like!

Økten tar deg toppen én time, og etterpå kan jeg garantere tidenes diggeste følelse i kroppen! Kos dere med romjulstreningen hjerter, og nyt late, glade dager med familien. Hvert øyeblikk skal jeg ta sekken på ryggen og rusle fra barndomshjemmet og ned til leiligheten jeg bor i frem til huset mitt blir pusset opp. Det er en rusletur på cirka 20 minutter, så det blir deilig. Deretter venter familieselskap med familien til kjæresten, før vi biler opp til der vi hører hjemmet; fjellet!

Nyt 1. juledag hjerter 🙂 

 

Flere
Artikler