Ny episode av Treningspodden!

Treningspodden er sponset av Kari Traa

Kjæresten har akkurat dratt, og jeg er alene igjen på hytta med mine fire andre favoritter, mor, far, bror og hund. Her har jeg planer om å nyte virkelig late dager, før jeg setter kursen mot mannens hytte på onsdag – da aner jeg en litt mer festlig avslutning på 2016, og jeg er så heldig å få være med på moroa. Det gledes!

MEN, til hva som er langt viktigere enn det; i dag har det kommet ny episode av Treningspodden – hurra! Som dere vet gønner vi på med episoder hele jula igjennom, juleferie eller ei.

  • Sjekk ut den nyeste episoden HER.
P to the odd foto@rasmuskongsore.com Treningspodden
Foto: Rasmus Kongsøre

Slik lytter du på podcast

lytt

I ukas episode snakker vi om…

  • Vi snakker om 4 x 4-intervaller – hva, hvordan og hvorfor. I tillegg skravler vi litt om intervalltrening generelt, og tar for oss ulike oppsett vi selv liker å kjøre på mølla. Her er det mye intervallinspo å hente!
  • Vi snakker om morgentrening. Får man samme effekt med morgentrening som når man kjører den samme treningsøkta litt senere på dagen?
  • Hvordan unngår man at dårlig lukt setter seg i treningsklær?
  • I tillegg tar vi for oss ulike dilemmaer på treningssenteret. Er det innafor å lage lyd når man trener? Må man vaske håret etter hver treningsøkt? Og hva skal man gjøre med.. «glanerene»?

Nyt episoden hjerter, og ikke minst dagen. I skrivende stund ligger jeg i sengen og leser på mitt nye lesebrett som jeg fikk i julegave (love it), og det kjennes egentlig ut som om jeg blir liggende her heelt frem til pinnekjøttmiddagen i syvdraget. Snuser litt på å gjennomføre min egen hjemmetreningsøkt, men njææ – vi får sjau!

  • Den kan du forøvrig sjekke ut HER, om du ikke allerede har fått den med deg.

God jul!?

Flere
Artikler