Kanskje det er veganer jeg skal bli?

I dag startet jeg dagen med en lansering hos HM, med en yogaøkt i regi av Bertine Zerlitz, etterfulgt av en nydelig, vegansk frokost. Midt i mellom chiagrøt, grønn smoothie og avocadokake spør Silje meg om det jeg lenge har fryktet; «kanskje vi skal teste ut å være veganere en stund Pia – for å snakke om på podden og sånn».

Og jeg bare eeeeeh….

For all del – frokosten var nyydelig. Og jeg har lenge vært, og er, nysgjerrig på kosthold uten kjøtt og andre dyreprodukter, bare for å bli klokere på det og kjenne det på kroppen. Samtidig virker det noia.no ass, å dedikere seg til et vegansk kosthold, om så bare for en kort periode? Ikke er jeg særlig glad i å være restriktiv med kostholdet mitt heller, hehe. Så jeg må spørre – er det noen av dere som er veganere, eventuelt «bare» vegetarianere? Hva opplever dere som fordeler ved det, og hva er eventuelle ulemper? Hva er motivasjonen? Føler du selv at du har et restriktivt kosthold, eller er det kanskje bare en myte?

Hadde satt stor pris på erfaringer fra de som føler de har noe å komme med ❤️ Så kanskje Silje får gjennomslag for ideen sin…… ?

Flere
Artikler