Kickstart, kaos og nominasjonen som muligens glapp

Jeg liker særdeles godt dette faste innlegget her på bloggen. Det gir meg en mulighet til å kikke tilbake på uka og kose meg med alt det som har vært, samt ta en vurdering på hva som kunne vært gjort bedre, hehe (det skriver jeg ikke så mye om da – kanskje jeg burde det?).

Denne uken har vært preget av planlegging av superkickstarten på 2017 i januar, oppussing og Vixen Blogawards.

 

Ukens høydepunkt

Uten tvil all planleggingen vi har gjort i forbindelse med ShapeUp Kickstarten vi skal ha i januar. Nå er opplegget spikret! I årets januarutgave av ShapeUp får du nemlig alt du trenger til å komme igang med treningen umiddelbart, og vi starter opp sammen alle sammen 9. januar 2017. HVOR kult er det ikke at alle vi ShapeUp-jenter nå har muligheten til å kickstarte året sammen? Både jeg, journalist Hanna, redaksjonssjef Nina og resten av ShapeUp-gjengen skal delta – det blir så konge!

I tillegg er jeg jo i full gang med å planlegge min egen kickstart-workshop, der jeg inviterer et knippe av dere til å bli med meg på workshop i både mental og fysisk trening. Sjekk ut Facebook-eventet, og ikke nøl med å spørre dersom du har spørsmål. Det er fortsatt noen få plasser igjen, med «førjulspris» frem til 15. desember.

  • Sjekk ut Facebook-eventet HER.

Den perfekte julegaven til deg selv?

ijrj

Jeg syns det – åpenbart. Spre gjerne budskapet, og inviter med deg venner du ser for deg at kunne tenke seg å bli med. 

 

Ukens fokus

Her må jeg vel si «mitt nye hus», og sørge for at alt går som planlagt der. Det er fortsatt endel valg som skal tas, og ja.. syns det er skummelt jeg ass. Men jeg har allerede lært masse, og det er gøy at jeg og mannen løser det sammen. I like! I morgen kommer det et eget innlegg om huset forresten – må jo vise dere hvordan det så ut før oppussingen startet ?

skjermbilde-2016-11-25-kl-13-39-44

En liten forsmak.. mye å ta tak i da, for å si det sånn. 

 

Ukens throwback

 I november 2015, i fjor som i år, var det nominering til Vixen Blog Awards. I den anledning skrev jeg et eget innlegg om det, greit begeistra over at jeg hadde klart et av målene mine det året, nemlig å få denne blekka nominert. I år har jeg åpenbart vært litt for opphengt i min egen egoboble, da jeg rett og slett har glemt bort hele greia – makan?! Når det er sagt, fokuset mitt med denne bloggen er akkurat det samme nå som det var da, De Nye-prosjektet eller ei. For selv om det helt siden starten har vært viktig for meg å prøve å trekke til meg så mange lesere som mulig, har det vært nesten like viktig å være tro mot meg selv, den jeg er og det budskapet jeg har lyst til å fremme.

vix

 

For no offence, men statistikker viser at de fleste av oss som regel klikker på raske løsninger, sixpacker, fettforbrenning og dietter, fremfor balanse, helårskropp, grunntrening og teknikktrening. Men jeg tror visst litt på å tørre trosse statistikker. Ikke mye, men litt. Jeg er jo avhengig av å skrive om noe dere liker – det er jo ikke noe poeng å sitte her og blogge til meg selv. Samtidig er jo selve poenget med bloggen å prøve å påvirke mennesker, og da spesielt oss jenter, til å leve livet vårt på best mulig måte. Min erfaring er at vi fort blir fanget litt oppi vårt eget hode, og at vi trenger noen til å trekke oss ut av bobla. Jeg trengte ihvertfall det, og trenger det fortsatt. Jeg prøver å være den personen for dere andre som klikker dere inn her. Jeg ønsker å ha en blogg fri for kroppsbilder, slankedietter, overflatterende selfies og sesåflinkjeger-innlegg. Jeg prøver å ha et fokus på dere som leser, og vise dere, med meg selv og hverdagen min,  hvorfor livet er enda bedre når man…

  • … bruker kroppen til det den er skapt for, nemlig aktivitet!
  • … gir kroppen bensinen den trenger for å funke optimalt, sunn og næringsrik mat som smaker digg!
  • … og ikke minst tar vare på hode og sjel på en sånn måte at dere kan smile dere igjennom hverdagen så mye som mulig.

Så ja, det var ukens throwback, hakket lenger enn først planlagt, hehe. Blogawards er moro da, og jeg liker at sterke stemmer får den oppmerksomheten de fortjener. Om PT-P blir nominert i år eller ei gjenstår å se – jeg skal uansett være tilstede og heie med!

Ah, det har vært en fin uke! Nå venter noen timer på kontoret, før jeg skal få avsluttet superuka med en god styrkeøkt. I kveld venter en hjemmekoselig kveld på sofaen, gullrekka og taco, yes indeed, før helgen går med til avslapning, husplanlegging litt sosialisering og hygge. Dette er siste helgen med hvit avslapning før julemoroa sparkes i gang, så gjelder å nyte det mens man kan.

GOD HELG!


Få updates, tips og triks på Facebook-siden min HER // Følg meg på Instagram HER // På Snapchat finner du meg under Piapiapiapia // YouTube-kanalen min finner du HER.

Flere
Artikler