På tide å forberede seg på fest

I dag møtte jeg en småklein og livsglad Silje Thorstensen til litt Treningspodden-jobbings, og samtaler og kvalitetstid med henne minnet meg på noe viktig, som har vært skremmende (ja, skremmende) fraværende i mitt liv de siste månedene.

If any doubt, småklein som i at det ble noe glass på festlighetene hun var på dagen før. 

Nemlig viktigheten av å ta seg en god fest! De siste ukene har jeg vært i en boble, der jobb, flytting, trening og nytt hus har stått skrevet i panna mi. Tanken på vin, fest og moro kunne ikke vært fjernere, og i korte trekk har jeg vel egentlig levd livet til en førtiåring.

Ikke noe vondt om en førtiåring, mange av de jeg kjenner fester greit mye hardere enn jeg noensinne har gjort, men dere skjønner.

Vel, på tide å gjøre noe med egen innstilling! Nå venter julebordssesongen, og jeg nekter å la fornuften stoppe meg fra å være juleyolo. Desember nærmer seg med stormskritt, og de festlige, mentale forberedelsene har startet. Treningsrutiner, sunn mat og gode vaner består – jeg skal bare sørge for å ha minst like mye julemoro som tidligere år!?

petter 2

I dag startet jeg dagen med en rolig morgen, før jeg dro på SATS og kjørte noen intervaller. Økta kan dere se på snappen, Piapiapiapia. Deretter møtte jeg altså Silje for litt jobbings, før jeg tilbrakte ettermiddagen på RAW Trening og fine kunder. Herlig dag, og nok en finfin en venter i morgen – da er det jo fredag til og med! Nå skal jeg se ferdig en episode av The Affair på HBO, før jeg hopper til sengs.

Digg! 

 

Flere
Artikler