Mitt siste kjøp – et hus!

På forhånd, la meg informere om at dette innlegget ikke er særlig treningsrelatert. Beklager det, men jeg syns det er på sin plass å vise frem et av mine nyeste kjøp, som er noe ganske annet enn et par treningssko, en tights eller no´nytt utstyr. Jeg har nemlig kjøpt meg.. et hus!

Som de fleste av dere vet fra før, I know, men fortsatt.. kan vi bare bruke litt tid på å ta det innover oss.. et hus liksom. Sjukt. 

Jeg og kjæresten har lenge visst at vi skulle flytte sammen, men jeg så vel eegentlig for meg en leilighet sånn i første omgang. Men etter å ha kikket litt var det liksom så tiltalende med litt mer plass, så da slo vi like så godt til. Skal sies at det er et rekkehus da, så det er ikke et hus, hus, i ordets rette forstand.. men det er søren meg ikke langt unna. Vi snakker opp mot 180 kvadratmeter med herlig, fantastisk rekkehus, hehe.

skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-00 skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-11 skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-23 skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-34 skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-45 skjermbilde-2016-11-25-kl-15-58-59

Huset er i god stand og ser ok ut fra utsiden. På innsiden derimot.. not so much.

Eller, la oss bare si at det har en litt annen stil enn hva jeg og mannen er på jakt etter. Det er jo også grunnen til at vi er i full gang med å pusse opp herligheten. Legger ved noen inspirasjonsbilder fra Pinterest, en forholdsvis nyoppdaget app for min del – fy fasan, så genial den er når det kommer til å hente interiørinspirasjon!

colla kui oeu ppo

Bildene er hentet fra Pinterest. 

Så ja.. vi kan vel trygt si at jeg har en ting for grått da eller? Her har dere altså status, og nå veit dere enda litt mer om hva jeg fyller tiden min med de dagene jeg ikke jobber, snapper og trener. Avslutningsvis, noen av dere som har noen gode interiørbloggere å tipse om? Hittil har jeg hengt mye på Stylizimo, men det har liksom stoppet der.. tips tas imot med takk. Alle mulige tips relatert til oppussing tas imot med takk egentlig, hehe.

Og for de som lurer – selvfølgelig skal det bli treningsrom! Det får sitt eget innlegg, ass.

Ha en nydelig lørdag dere!

Flere
Artikler