VIDEO: Treningsøkta som er super å gjøre med kjæresten

Innlegget inneholder en sponset behandling

For all del, denne økten funker supert med en venninne eller en kompis også, men jeg syns dette med kjærestetrening gir et forfriskende fokus. For det er ikke til å stikke under en stol – noen ganger kan det være litt utfordrende å trene sammen med sin bedre halvdel, både på grunn av naturlige forskjeller sett i lys av at man er gutt og jente, men også dette med hva man liker, utgangspunkt, forutsetninger for å gjennomføre ulike øvelser, og så videre. Listen er lang.

Misforstå meg rett, det var beinhardt når det sto på, men det hele gikk knirkefritt mtp. øvelsesutvalg, vekter, utførelse.. you know – denne økten er perfekt!

Foto: Rasmus Kongsøre
Foto: Rasmus Kongsøre

Oppvarming

Diverse stretchingøvelser

Hoveddel

Dere trener altså to personer sammen, der én person jobber av gangen.

50 kalorier roing

50 box jump overs

50 markløft

50 wallballs

50 ring dips

50 wallballs

50 markløft

50 box jump overs

50 kalorier roing

  • På romaskinen gjorde vi 25 kalorier hver, før vi byttet, slik at begge rodde to ganger før vi gikk videre til neste øvelse.
  • På boxen gjorde vi 10 reps hver to ganger, og deretter fem reps hver. Merk at du ikke trenger å rette ut hofta mellom hver repetisjon – digg, hehe.
  • På markløften var vekten 55 kg for jenter, og 82,5 kilo for gutter, men her velger dere det dere selv ønsker å ha på stanga. Det viktige er at du klarer å holde intensiteten oppe, samtidig som det er litt tungt.
  • Wall balls kan være litt tricky å få til på en vanlig treningssenter vet jeg, så et alternativ kan være knebøy med kettlebell eller thrusters, som jeg viser i videoen under.

  • Den siste øvelsen, før dere begynner å jobbe dere tilbake, er ring dips som dere ser . Denne er seig, og jeg gjorde fem og fem av gangen, før jeg etterhvert gikk over på enda færre. Et godt alternativ her kan være pushups, der dere selv velger den varianten dere vil. Jenta kan jo f.eks gjøre det på knærne, og gutten med strake bein, i tillegg til et lite klapp? Whatever floats your boat.

oss

…også jobber dere dere tilbake igjen, samme veien dere kom. Hele økten tar i underkant av 30 minutter, også blir det jo gjerne litt oppvarming og nedkjøring i etterkant. En super økt med andre ord, der både du og mannen får kjørt dere. Ikke minst får dere kvalitetstid sammen, og dere begge gjør noe som er bra for kropp og sinn. Ingenting som er bedre enn det? På tide å utfordre kjæresten din til dyst!

God trening!


Denne treningsøkten skrev jeg også om her på bloggen i november 2016 – digger´n fortsatt, og gleder meg som en unge til jeg kan trene med mannen igjen – tenkte å prøve meg på min første treningsøkt etter sykdommen til helgen faktisk. Inntil da nyter jeg treningsfri med god samvittighet. I skrivende stund sitter jeg i frisørstolen hos Hendrix Hair i Drammen. Her blir jeg vartet opp med blåbær, grønn te, druer og hyggelig prat, samtidig som jeg får gjort unna en hel del jobb – for en luksus! Oppfriskning av fargen står på agenden, samt nye hårkurer som skal hjelpe meg med å fortsette #prosjeksunthår.

Dette «prosjektet» kan du lese mer om i innleggene under.

  • Mitt nye, særdeles (u)viktige prosjekt – sjekk ut innlegget HER.
  • Status på prosjekt hår – sunnere og bedre på et par uker? Sjekk ut innlegget HER.

IMG_3936 IMG_3924

Her ser dere utgangspunktet – nå sitter jeg her og venter på dommen om hvorvidt håret mitt tåler litt lysere farger. Jeg vet at frisøren min Anita alltid er ærlig med meg på dette, og det er så fint – jeg har vært borti´ nok av frisører som bare kjører på med alt som er av behandlinger, og ja.. det er vel grunnen til at jeg har endt opp med ganske så slitt hår i utgangspunktet. Nå om dagen er jeg råflink til å ta vare på håret mitt, og det kjennes bra – det kan bare gå én vei – oppover! 🙂

Anbefaler virkelig Hendrix Hair i Drammen om du er keen på frisører som er ærlige, grundige og ja.. rett og slett reale med hva du trenger, ikke trenger, kan gjøre og ikke gjøre. Sjekk ut nettsiden deres HER, eller Facebook-siden deres HER.

Flere
Artikler