Kompistrening på GMN og selvfølgelig #matmandag!

Ny uke, nye muligheter, og ny matmandag!

Men først – fikk du med deg innslaget om kompistrening på God Morgen Norge i dag? Hvis ikke kan du sjekke det ut her. Det var så gøy, som alltid, å få lov til å stille opp, og ekstra stas var det å få ha med meg Bastian 🙂

image

Batian er PT på EVO her i Oslo, valgt med omhu fordi jeg vet han kan greiene sine! 😉

Oppstilt? Vi? Neinei.
Oppstilt? Vi? Neinei.

image

image

image

Så, det får være nok bildedryss fra dagens five minutes of fame, hehe. Tenkte å lage et annet innlegg på treningen vi gjorde senere i uken. For jeg er skikkelig glad i de øvelsene, og det syns jeg du (og kompisen din) også skal bli 🙂

Men jo over til dagens, ukas, viktigste tema – #matmandag!! Jeg tar enkelheten til nye høyder, både når det kommer til antall ingredienser og vanskelighetsgrad.

Ah, dette er seriøst en av mine hangups for tiden! Jeg elsker jo speltlomper, og jeg elsker banan, så dette er en perfekt kombo. Si hallo tiiiiil….

Bananlomper 😀

Alt du trenger er…

Speltlomper (kan gjerne være vanlige lomper også, men jeg eelsker disse fra Buer. Har så bra konsistens liksom.. Er det bare meg?)

image

Kesam

1 banan

Salt

Kanel

Faantastiske bilder, I know ;-)
Faantastiske bilder, I know 😉

Slik gjør du

Mos en banan, putt den oppi en liten bolle, og tilsett en spiseskje kesam. Bland dette sammen til det blir en god smørje. Tilsett gjerne en dæsj av noe sånt som det her…

image

… Hvis du har, men det er absolutt ikke noe must. Denne er kjøpt på Iherb.

Velg antall lomper, jeg pleier å gå for fire, og smør banankesam-smørja (godt ord) utover lompene. Deretter drysser du over kanel og salt i passelige mengder, og voilà!

image

Du har akkurat mekket tidenes diggeste kosemåltid. Du kan selv velge om du vil spise og kose umiddelbart, eeeller…image

… Pakke herligheten i en matboks på farta, så har du noe å glede deg til. Her kombinerte jeg med en neve valnøtter, just for the fun of it. Det er greit med karbs i disse lompene, så de er perfekt etter-treningsmat! Gjerne kombinert med et par egg, litt skinke, litt ekstra cottage cheese.. Whatever floats you`re boat.

Digge er de ihvertfall 😀

 

 

 

Flere
Artikler