Komprimert og sømløs på trening – Test av CRAFT treningstights(er)

For noen uker tilbake luftet jeg tanken om å dele litt flere tester her på bloggen. Som journalist er det jo en (fantastisk) del av jobben å teste ulike produkter, slik at vi kan stå inne for det vi skriver om i magasinet. Dessverre er det ikke alt som kommer med i magasinet, det er ikke alt som kommer med i like stor grad som jeg kunne ønske, det er ikke alltid jeg får sagt alt jeg gjerne skulle ha sagt.. Ja, dere skjønner.

SÅ, noen testinnlegg i ny og ne her på bloggen føler jeg er på sin plass. Sist gang var det Miiego høretelefoner om måtte til pers, og denne gangen er det to treningstightser fra CRAFT, som de har sendt til meg for testing. Jeg sa klart ifra, som alltid, at jeg kom til å skrive fra levra, og det syns de var helt kult 🙂

Først ut er Delta Compression Long Tights, som koster cirka 899.

image

Dette er en kompresjonstights, noe som i aller høyeste grad merkes når man drar den på. Jeg opplever den som litt ekstra stram i ankelen og leggen (ikke helt sikker på om det er tightsen sin skyld egentlig), men den sitter godt, uten å kvele meg, videre oppover. I midjen syns jeg den er passe høy, og har en mellombred kant som gjør den god å ha på seg. Tightsen er ikke gjennomsiktig, så her kan du med trygghet snu rumpa til i styrkerommet og squatte til krampa tar deg! Jeg er ikke sånn altfor glad i det skinnende materiale som kompresjonstightser ofte har, typ 2xu-type skinn, men utover det syns jeg det er en god tights. Et stort pluss for at den ikke glir ned når jeg løp!

Nestemann ut er Seamless Touch Tights, som ligger på rundt 599. Og her dere, så ligger moroa i nettopp det – den er seamless!

Finnes også i turkis, for den litt mer vågale. Jeg derimot, er mer den svarte typen...
Finnes også i turkis, for den litt mer vågale. Jeg derimot, er mer den svarte typen…

Jeg syns denne tightsen kjennes ut som en slags tykk strømpebukse som strammer skikkelig godt. Jeg ble superpositivt overrasket første gangen jeg dro den på meg, og har brukt den MYE siden, spesielt på jobb og liknende (ja, jeg er en tights i hverdagen-type person).

På trening føler jeg den er den litt så som så.. Sitter bra på sånn med en gang, er ikke gjennomsiktig, og ser fin ut. Men når jeg løp sklidde den fort ned, mye pga. manglende snøring i midjen. Så da løp jeg der da, som regel sammen med alle andre i tights, og dro opp tightsen for hvert løpeskritt jeg tok, hehe. Når det er sagt, når treningen er godt i gang og tightsen har fått «satt seg» (aka. man har blitt varm og god slik at svetten limer stoffet til kroppen) så syns jeg den er den supergod! I mine øyne er dette den perfekte styrketreningstightsen, men ikke optimal for løping.

Stort pluss for at den rett og slett ser superfin ut på! Som en ekstraanbefaling sånn på tampen kan jeg nevne denne genseren fra Craft, Seamless Touch Sweatshirt, som koster ca. 499.

1903323_1950_COOL_SEAMLESS_TOUCH_SWEATSHIRT_F

7_Trainingwear_SS15_W

Denne overdelen har vært fast inventar på kroppen både til hverdags og til og fra trening. Selve treningen liker jeg å gjennomføre i T-skjorte eller singlet, grått er vel heller ikke den heldigste fargen å svette ned, men til en sporty stil utenom trening syns jeg funker denne perfekt. Fint snitt, deilig stoff, super genser.

Hvis du er nysgjerrig på noen av produktene kan du søke opp modellen i Google, så kommer det nok opp mer info fra en eller annen nettbutikk 🙂

Noen av dere som har erfaringer med en av disse tightsene? Eller tips om andre treningstightser som er supergode? Det er ALLTID digg med treningstightstips. Jeg har enda til gode å finne en som topper NIKE Legend sine, de helt vanlig svarte.. Ah <3 Tightslykke.

God fredag dere <3

Dette er kun mine personlige erfaringer, og ingen offisiell test. Produktene er sponset av Craft, men både testen og blogginnlegget er uavhengig og tilbakemeldingen er ærlig. As it should be!

Flere
Artikler